Aivan jäätävää! Kokonainen kaupunki peittyi paksun jääkerroksen alle – nämä kuvat nähtyäsi et enää ikinä valita skrapaamisesta

Venäjän Vladivostokiin iskenyt jäinen myrsky aiheutti vaikka minkälaista harmia paikallisille. Kivikoviksi kimpaleiksi jäätyneitä autoja yriteltiin sulatella kuumalla vedellä, ja yksi Nissan-kuski oli katsantokannasta riippuen joko hyvin onnekas tai hyvin epäonnekas.

Viime viikolla yli sentin paksuisen jääkerroksen alle peittyneeseen satamakaupunkiin julistettiin karmeiden olosuhteiden vuoksi hätätila. Myrsky myös kaatoi runsaasti puita, ja sähköt olivat poikki pahimmillaan yli 150 000 vladivostokilaiselta.

Kerroimme jo aiemmin 27-vuotiaasta miehestä, joka oli päästä karmivalla tavalla hengestään. Löydät videon artikkelin yläpuolelta.

Kerrostalon seinustalle pysäköidystä Nissan X-Trailista ei jäänyt paljoa jäljelle, kun arviolta noin kahden tonnin painoinen betonilaatta putosi sen päälle yhdeksännestä kerroksesta.

Myös miehen vaimolla oli onnea matkassa, sillä tämä oli juuri lähtenyt sisään hakemaan kuumaa vettä tuulilasin sulattamiseksi jäästä. Tähän väliin on tosin pakko mainita, että kyseistä kikkaa ei kannattaisi kokeilla, sillä kuuma vesi voi pahimmassa tapauksessa hajottaa tuulilasin. Tosin se on aika pientä tähän verrattuna. 

Jotain Vladivostokin viime päivien olosuhteista kertovat myös alta löytyvät valokuvat ja video.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat