Äitinsä syövälle menettänyt Emilia Vuorisalmi puhuu koskettavasti: "Meillä oli uskomattoman ihanat yhdeksän kuukautta, kunnes tilanne kääntyi"

Emilia Vuorisalmi vieraili Tanssii tähtien kanssa -hyväntekeväisyyslähetyksessä. 

Kirjailijana, lääkärinä ja juontajana tunnettu Emilia Vuorisalmi vieraili sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -hyväntekeväisyyslähetyksessä kertomassa avoimesti suuresta surustaan. Vuorisalmi menetti hiljattain äitinsä syövälle vain hieman yli vuosi diagnoosin saamisen jälkeen.

– Se sokkidiagnoosi tuli, kun äiti oli pelannut kaksi tuntia tennistä samana päivänä. Se oli todella rankkaa meille kaikille, Vuorisalmi kuvailee.

– Meillä oli uskomattoman ihanat yhdeksän kuukautta, kunnes tilanne kääntyi, Vuorisalmi kuvailee raskasta aikaa.

Vuorisalmi on Tanssii tähtien kanssa -juontaja Mikko Leppilammen ex-puoliso, ja Leppilampi puhuikin lähetyksessä entisen puolisonsa edesmenneestä äidistä kauniin sanoin.

– Oman esikoiseni äiti, joka menetti oman äitinsä rakkaan mammin paksusuolen syöpään, Leppilampi esittelee ex-puolisonsa ennen tämän haastattelua. 

Ex-parin yhteinen tytär Lilan Leppilampi täyttää vuosia. Äiti onnittelee lopuksi vielä tytärtään suorassa lähetyksessä. 

– Hyvää syntymäpäivää rakas Lilian 16 vuotta ja terveisiä!

Tämän sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetys on toteutettu yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa. Roosa nauha -hyväntekeväisyyslähetyksessä kerätään lahjoituksia suomalaisen syöpätutkimuksen turvaamiseksi.

Emilia Vuorisalmi kertoo rankasta syksystään menetettyään äitinsä vaikean syöpätaistelun myötä:

Emilia Vuorisalmi kertoo rankasta syksystään menetettyään äitinsä syövälle 2:36

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat