Äiti vei poikansa ADHD-testiin – saikin syytteen ja joutui 36 tunniksi putkaan: "Olen täydellisen nöyryytetty"

0:53

Starla McCray joutui putkaan, koska hänen lapsensa epäiltiin saaneen jostakin kokaiinia. Kyseessä oli kuitenkin vain tekninen virhe.

Videolla nähdään pikku Houdini! Äiti kuvasi kaksivuotiaan "itse teossa".

Amerikkalaisäiti vietti yli vuorokauden putkassa "teknisen ongelman" vuoksi. Starla McCray pidätettiin sen jälkeen, kun hänen 5-vuotiaan Malik-poikansa verinäytteestä löytyi merkkejä kokaiinista, kertoo MLive-sivusto.

"Toin hänet vain ADHD-testeihin"

McCray toi lapsensa sairaalaan, koska tämä käyttäytyi "epävakaasti". Testin tuloksena poliisi epäili, että lapsi on jotenkin onnistunut syömään kokaiinia.

– Olen täydellisen nöyryytetty. Toin hänet vain ADHD-testeihin, tein, mitä äidin pitäisi lapsensa vuoksi tehdä, McCray kommentoi.

– Kun olin ollut 36 tuntia putkassa, heidän piti vapauttaa minut. Kun kävelin ulos, komisario oli odottamassa minua ja pyysi anteeksi, ja sanoi, että sairaala oli soittanut hänelle ja sanonut testitulosten olleen virhe.

"Haluan maailman vain tietävän, etten koskaan satuttaisi poikaani"

Sairaala on pyytänyt virhettä anteeksi. McCray kuitenkin uskoo tapauksen vahingoittaneen mainettaan vanhempana.

– Tämä satutti minua valtavasti ja haluan maailman vain tietävän, etten koskaan satuttaisi poikaani, sekä tietävän tavasta, jolla minua on kohdeltu, kuin olisin huonoin vanhempi maailmassa. Poikani on koko elämäni.

McCray toivoo, että alkuperäistä uutista jakaneet ihmiset levittäisivät sanaa myös siitä, että hän on syytön.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja