Äiti työnsi 3-vuotiaan pojan päätä vessanpönttöön – selvisi rangaistuksetta: "Me vain pelleilimme"

2:15

Kolmevuotiaan poikansa pään vessanpönttöön työntänyttä äitiä ei tulla syyttämään mistään.

Yllä olevalla videolla lastenpsykiatri Jari Sinkkosen vinkkejä lasten kasvatukseen.

Floridalaisäiti, joka työnsi toistuvasti kolmevuotiaan poikansa päätä vessanpönttöön, välttyy syytteiltä, uutisoi muun muassa WFTV.

Leesburgin poliisilaitos sai tiedon videosta, jolla Kaitlyn Wolf työntää ylösalaisin olevan pojan päätä useaan otteeseen vessanpönttöön ja vetää samalla vessan. Videon oli kuvannut Wolfin toinen, 10-vuotias poika.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei syytteitä"

Asiaa tutkittuaan poliisilaitos ilmoitti loppujen lopuksi Facebook-sivuillaan, että vaikka tapaus oli omiaan aiheuttamaan haittaa mielenterveydelle, se ei syyttäjän mielestä ollut tarpeeksi syytteiden nostamiseen. Poliisilaitokselta kuitenkin todetaan, että tapaus vaatii vielä seurantaa lasten hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Myös lastensuojeluviranomaiset olivat tutkineet asiaa ja päätyneet siihen, ettei tapausta vielä voinut tulkita lapseen kohdistuvaksi väkivallaksi.

Äidin itsensä mukaan tapaus sai alkunsa, kun taapero sanoi kielletyn sanan.

– Olin aikeissa pistää hänen suuhunsa saippuaa, mutta sitten hän juoksi minua karkuun ympäri taloa 10 minuuttia. Siinä vaiheessa, kun sain hänet kiinni, ajattelin, että työnnän hänen päänsä vessanpönttöön, kuin vitsinä, Wolf selitteli Fox 35 -sivustolle.

"Hän tietää, ettei häntä satutettu"

Wolfin mukaan video oli asiayhteydestä irrotettu ja todellisuudessa hänen poikansa nauroi ja tiesi, ettei häntä satutettu.

– Jos poikani olisi jatkanut kuvaamista vielä, (olisi selvinnyt, että) hän sanoi 'tee se uudelleen, tee se uudelleen'. Hän pyysi jälleen minua tekemään sen uudelleen, kun olin suihkussa. Hän tietää, ettei häntä satutettu. Me vain pelleilimme hänen kanssaan, äiti vakuuttaa.

WFTV:lle antamassaan haastattelussa äiti myös vakuuttaa, ettei pojan pää koskaan ollut veden alla eikä hän juurikaan edes kastunut.

Video lähti leviämään, kun Wolf lähetti sen pojan lapsenvahdille.

Lähteet: WFTVFox 35, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja