Äiti vaati kuolleen poikansa spermaa – Tässä hulluimmat oikeusjutut maailmalta!

Maailmalla on käyty oikeutta muun muassa murtuneesta peniksestä, puhelinterrorisoivasta äidistä ja kotiarestista. Todisteina on käytetty papukaijan ääntelyä ja liian isoja rintoja. Urbantitan.comin kokoamat tapaukset nostattavat kulmakarvoja.

Hyvitystä murtuneesta peniksestä

Erään pariskunnan seksisessio päättyi ikävästi, kun miehen penis murtui. Mies päätti haastaa tyttöystävänsä oikeuteen, sillä vahinko oli tapahtunut tämän kokeillessa uutta asentoa. "Huolimattomasta yhdynnästä" aiheutuneen seksuaalisen toimintahäiriön korjaaminen kuului miehen mielestä naisen kontolle. Oikeus oli eri mieltä. Sen mukaan seksi oli perustunut yhteisymmärrykseen siitä huolimatta, että itse asento oli ollut naisen idea.

50 sentin lahjus riitti vankilatuomioon

Intialainen 75-vuotias lääkäri tuomittiin kolmeksi kuukaudeksi vankilaan, koska hän oli ottanut vastaan 50 sentin lahjuksen. Kyseisestä rikoksesta oli kulunut 25 vuotta oikeuteen mentäessä. Vaikka mies valitti, että lahjus oli liian pieni johtaakseen tuomioon, oikeus totesi syytteet todistetuiksi ja passitti miehen telkien taakse.

Äiti keräsi kuolleen poikansa spermaa

Kun teksasilaisen äidin 21-vuotias poika murhattiin, äiti esitti oikeudelle erikoisen pyynnön. Hän pyysi saada ottaa talteen kuolleen poikansa siemennestettä, jotta nuoren miehen haave kolmen oman pojan saamisesta toteutuisi. Tuomari suostui pyyntöön. Miehen ruumista säilytettiin matalassa lämpötilassa, kunnes spesialisti oli saanut sperman talteen.

Poika haastoi oikeuteen puhelinterrorisoivan äidin

Itävallassa mies haastoi 73-vuotiaan äitinsä oikeuteen, koska tämä oli soitellut hänelle viitisenkymmentä kertaa päivässä kahden ja puolen vuoden ajan. Äiti sanoi halunneensa vain vain jutella poikansa kanssa. Sitä, miksi äitinsä terrorisoima mies odotti kaksi ja puoli vuotta mennäkseen oikeuteen, ei tiedetä.

Oikeus kumosi isän tyttärelleen määräämän arestin

Kanadassa isä asetti tyttärensä arestiin, koska tämä ei ollut totellut hänen käskyjään pysyä poissa internetistä. 12-vuotiass tyttö koki arestin epäreiluksi ja haastoi isänsä oikeuteen. Tuomioistuin päätti kumota isän langettaman arestin. Istunnoissa tytärtä tuki hänen äitinsä, joka oli juuri ottanut isästä avioeron.

Papukaijan todistus ei kelvannut oikeudessa

Mies nimeltä Gary Rasp tuomittiin liikekumppaninsa Jane Gillin murhasta. Välttääkseen tuomion syytetty yritti käyttää papukaijaa todistajana. Gillin kotona ja siten murhapaikalla asunut lintu oli toistellut murhan jälkeen lausetta "Richard, ei, ei, ei!". Puolustus väitti, että linnun ääntely oli todiste siitä, että mies nimeltä Richard oli tappanut Gillin, ei Rasp. Oikeus ei hyväksynyt papukaijan sanoja todisteeksi ja tuomitsi Raspin elinkautiseen.

Tyttöä salaa kuvannut halusi aineistonsa takaisin

Kaliforniassa mies oli tuomittu 16-vuotiaan tytön salakuvaamisesta. Kun hän vapautui vankilasta, mies halusi rikoksen yhteydessä takavarikoidut kuvamateriaalit takaisin itselleen. Poliisilla ei ollut aikomustaan luovuttaa nauhoja, joten mies haastoi heidät oikeuteen. Hän luopui vaateista kahdeksan kuukautta myöhemmin suuren mediahuomion takia.

Liian isot tiirikointiin

Japanilaista tyttöä syytettiin oikeudessa poikaystävänsä asuntoon murtautumisesta. Pelastuksen avaimet löytyivät yllättävän läheltä: tytön asianajajat esittivät, ettei tyttö ollut voinut mennä sisään murtovarkaan käyttämästä ovenraosta, sillä hänen rintansa olivat liian suuret mahtuakseen aukosta läpi. Valitus hyväksyttiin. Tyttö sanoi, että vaikka hän oli aina hävennyt isoja rintojaan, tällä kertaa ne auttoivat paljon.

Lähde: www.urbantitan.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat