Äiti tuhlasi lähes 2 000 euroa kolmen lapsen joululahjoihin – somessa tyrmätään: "Naurettavaa"

Sosiaalisessa mediassa on tyrmätty australialaisäidin yletön joululahjojen ostaminen. Äidin kerrotaan törsänneen lähes 2 000 euroa kolmen lapsen lahjoihin, kertoo muun muassa Daily Mail.

Joulu on antamisen ja saamisen aikaa, ja moni vanhempi haluaa varmasti ilahduttaa lapsiaan näiden toivelahjoilla. Erään australialaisäidin sosiaaliseen mediaan jakamien kuvien jälkeen moni on varmasti ruvennut pohtimaan, missä menee lahjojen antamisen raja.

Kolmen lapsen äiti Kristy Nowak jakoi australialaisten äitien Facebook-ryhmään kuvat kolmelle lapselle ostamistaan lahjavuorista. Vuoriksi niitä voikin lähes kutsua, sillä yhteen kasatut lahjat täyttivät melkein koko huoneen.

– Vihdoin tyhjensin joulukaappini nähdäkseni, mitä olen kerännyt muutaman viime kuukauden aikana… Joko mainitsin, että inhoan lahjojen paketointia, Kristy kirjoitti Facebook-ryhmässä Daily Mailin mukaan.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viiden kuukauden aikana äiti on ostanut lapsilleen ainakin polkupyöriä, videopelejä, lautapelejä, pehmoleluja ja paljon muuta. Kristyn mukaan hän tarvitsi 14 kaappia lahjojen säilömiseen.

Arvioiden mukaan nainen on ostanut kolmelle lapselleen joululahjoja jopa noin 1 890 euron edestä.

"Rakastan joulua ja niin rakastavat lapsenikin"

Osa ryhmän äideistä on ollut Kristyn lahjasaaliista ihastuneita ja toivottanut onnea paketointiin. Toiset ovat olleet valtavasta määrästä järkyttyneitä.

– Voi luoja… hiukan liikaa. Säästäisin osan syntymäpäiviä varten, yksi kommentoi.

– Tuo on naurettavaa, toinen kirjoittaa.

Kristy kuitenkin puolusti valtaisaa lahjavuortaan.

– Yhteiskunta yrittää saada sinut uskomaan, että on jotenkin väärin hemmotella lapsiasi tai yrittää saada sinut tuntemaan syyllisyyttä sen takia, äiti kirjoittaa.

– Rakastan joulua ja niin rakastavat lapsenikin. Ihmiset olettavat, että lapseni ovat piittaamattomia tai kakaramaisia, koska heillä on paljon lahjoja. Siinä ei ole mielestäni mitään järkeä.

Lähteet: New York PostDaily Mail, Facebook 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja