Äiti sai 9-vuotiaan kiinni huijaamisesta – kotitehtäviä tehneellä pojalla yllättävä avustaja: "10/10 nokkeluudesta"

0:19
Nappaa videolta niksi laskimen käyttöön iPhonelle!

Skottiäiti yllättyi tajutessaaan, kuinka 9-vuotias Bryce-poika hoiti kotitehtävänsä.

Skotlantilainen Leanne Gormanley oli juuri aloittamassa ruoanvalmistusta, kun hän kuuli Amazon Echo -laitteen virtuaaliavustaja Alexan äänen samasta huoneesta, jossa 9-vuotias Bryce-poika oli tekemässä matematiikan kotitehtäviään. 

– Tehdessäni ruokaa kuulin Alexan taustalta sanomassa jotain, joten menin olohuoneeseen tarkistamaan – ja silloin sain hänet kiinni, äiti kertoi Daily Mailille.

Leannen mukaan Bryce ei tajunnut lainkaan, että hänen äitinsä oli paikalla, joten äiti nappasi puhelimen videoidakseen tilanteen. Luonnollisesti äiti jakoi tallenteen myös Facebookissa, jossa sen on nähnyt jo yli 2,6 miljoonaa ihmistä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"10/10 nokkeluudesta"

Videolla Bryce istuu lattialla selkä kameraan päin kirjoittaen ylös Alexan antamia vastauksia kotitehtäviinsä. Poika kysyy Alexalta muun muassa paljonko on 8 x 4 ja 6 x 6. 

Kun äiti lopulta keskeyttää tilanteen kysymällä, mitä olohuoneessa on meneillään, Bryce kääntyy, virnistää ja toteaa vain tekevänsä kotitehtäviään.

– 10/10 nokkeluudesta, äiti nauraa Facebookissa.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Alexan apuun luotetaan kotitehtävissä. Myös 6-vuotias Jariel-poika jäi kiinni Alexan kanssa yhteistuumin suoritetusta petkutuksesta.

Toisinaan älylaitteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Viime vuonna eräs amerikkalaisperhe kertoi Alexa Echo -kaiuttimen nauhoittaneen salaa heidän yksityisiä keskustelujaan ja lähettäneen ne satunnaisesti valitulle ihmiselle heidän yhteystiedoissaan. Applen virtuaaliavustaja Siri puolestaan järjesti eräälle naiselle alkuvuodesta 2018 kinkkisen tilanteen, kun tämä lähetti kiusallisen viestin naisen ihastukselle.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja