Cecilia kysyi yksinkertaista kysymystä ihastuksestaan – Siri teki nolon tempun: ”Hautajaiseni pidetään torstaina”

Nainen päätti kysyä iPhonen Siriltä parisuhdeneuvoja, mutta Siri tekikin katalan tempun.

Jokaiselle iPhonen omistajalle Siri on tuttu hahmo. Applen henkilökohtainen puhetunnistukseen perustuva avustaja auttaa monissa elämän ongelmissa. Siri osaa jopa laulaa – tavallaan.

Kun Cecilia Mula, entinen Disney-tähti, päätti kysyä virtuaaliavustajaltaan, aikooko eräs tietty nuori mies koskaan lähettää hänelle tekstiviestiä, Siri teki pahan mokan.

Mulan epäonneksi Siri kuuli kysymyksen väärin – tai päätti puuttua asiaan omapäisellä tavalla. Olipa syy mikä hyvänsä, Siri ei Mulan mukaan vastannut kysymykseen, vaan päätti kysyä asiaa nuorukaiselta itseltään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kysyin juuri Siriltä, aikooko eräs tietty poika tekstata minulle koskaan, ja se lähetti hänelle tekstiviestin kysyen, aikooko hän koskaan tekstata minulle. Hautajaiseni pidetään kahdeksalta tänä torstaina", kauhistunut Mula twiittasi.

Hulvaton twiitti on kerännyt jo reilusti yli puoli miljoonaa tykkäystä.

Moni ihmetteli sitä, miksei nainen ole perunut tapahtumaa Sirin tarkistaessa "haluatko lähettää tämän viestin?", mutta Mula kertoi panikoineensa ja painaneensa erehdyksessä 'lähetä'.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Aika surullista kysyä tuota Siriltä, vai mitä?" totesi Flynn-nimimerkillä twiittaileva henkilö. Tähän Mula vastasi osuvasti: "Rehellisestikö se on tässä se kiusallisin osuus?"

Mula kertoo, ettei nuorukainen vastannut ensin mitään, mutta loppujen lopuksi lähetti lyhyen "haha"-viestin. Tämä sai Mulan lykkäämään hautajaisiaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat