Äiti opetti lastaan vaipoista eroon – turvautui äärimmäiseen keinoon: ”Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä olen tekemässä”

2:16
Aikuisetkin voivat tarvita vessaharjoittelua!

Äiti teki todella kaikkensa välttääkseen lapsen pissavahingot tämän yrittäessä opetella vaipoista eroon.

Tapoja opettaa lapsi kuivaksi on varmasti monia, mutta brittivalokuvaaja Shona McLoughlin meni pottatreeneissä äärimmäisyyksiin taatakseen, etteivät vaipattoman lapsen pissavahingot pilaisi puulattiaa.

Pottatreenit käyntiin

Pienen Erinin äiti, Shona, julkaisi Facebook-tilillään kuvat, jotka paljastivat äidin vuoranneen koko lattian pienen vessanpöntön näköisen potan ympäriltä virtsankarkailuun tarkoitetuilla vuoteensuojilla.

"Päivä yksi. Teenkö tämän oikein? Istun tässä odottaen, että hän pissaa. Istutanko hänet vain potalle ja toivon, että hän tajuaa? Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä olen tekemässä", Shona kirjoitti julkaisemiensa kuvien yhteyteen.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvista voi nähdä, ettei yksikään kohta lattiasta ole suojaamaton. Jos ei muuta, äiti on siis ainakin huolellisesti valmistautunut mahdollisiin pissavahinkoihin. Suojattu alue jatkuu aina vauvaporttiin asti.

"Pitäisi pissata pottaa, ei ympäri koko taloa"

Julkaisu on kerännyt jo 19 000 tykkäystä ja 28 000 jakoa. Monen mielestä äidin yritys on hillitön. Tapaus herättikin kommentoijissa hilpeyttä.

"Luulen, että sekoitit jotenkin tämän vessaharjoittelun. Erinin pitäisi pissata pottaan, ei ympäri koko taloa", nauroi Jo-niminen kommentoija.

"Tämä on huvittanut minua! Hän löytää taatusti jonkun suojaamattoman kohdan, jolle pissata", arveli Cat.

Catille Shona kuitenkin kommentoi, ettei niin käy, kun hänet on aidattu vauvaportin taakse.

"Tämä olen minä, kun olen niin rohkea, että annan poikieni juoksennella ilman vaippoja", arveli Toni.

"Anna minulle anteeksi"

Shona on myös päivittänyt kommentteihin tuloksia. Eräässä päivityksessä hän kertoi Erinin odottavan saavansa vaipat jalkaansa ruokapöytään istuessaan ja pissaavansa vasta silloin.

"Täytyy suojata ruokatuoli. Lapsi, anna minulle anteeksi", Shona vitsailee.

Kolmantena päivänä suojia oli potan ympärillä enää huoneen nurkassa. Shona kehui Erinin edistystä, sillä tämä oppi nopeasti kertomaan, milloin pissahätä iski.

Lähteet: The Sun, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja