Mainos

Äiti löysi kuolleena syntyneen lapsensa kuvan vieraan ihmisen Facebook-päivityksestä

Australialaisnainen ei voinut jättää asiaa sikseen, kun hän löysi maasta valokuvan, joka esitti pientä vauvaa. Sosiaalisen median ansiosta merkityksellinen kuva löysi takaisin omistajansa luokse. 

Monica Taylor löysi valokuvan vieraillessaan Royal Melbourne Show -maatalousnäyttelyssä. Nainen tunnisti välittömästi kuvan esittävän kohtuun kuollutta vauvaa, jolle äidin tulisi sanoa hyvästit ennen pienokaisen viimeistä matkaa. 

Ruttaantuneen valokuvan tilanne oli liiankin tuttu Taylorille, jonka kotoa löytyi vastaava kuva hänen menehtyneestä pojastaan. Nainen halusi kuvan päätyvän takaisin omistajalleen, sillä hän aavisti kuvalla olevan todella suuri merkitys lapsen vanhemmille. 

Kuva kulkee aina mukana lähellä sydäntä

Taylor julkaisi kuvan löydöksestään Facebookissa, eikä voinut muuta kuin toivoa parasta.

– Se oli ilmiselvästi ainutlaatuinen kuva. Se oli ruttaantunut ja teipattu kasaan, sitä oli selvästi pidelty paljon, Taylor kertoo.

Jos päivitys ei näy, ei voit katsoa sen täältä.

Kuva päätyikin lukuisten ihmisten näytöille. Tuhannet ihmiset jakoivat kuvan toivoen, että kuva päätyisi lopulta oikealle omistajalleen. Kuin ihmeen kaupalle tuntemattomana pysyvä kuvan omistaja näki rakkaan valokuvansa sosiaalisessa mediassa ja otti yhteyttä Tayloriin.  

– Lopulta hän soitti minulle. Hän oli todella haltioissaan siitä, että olin löytänyt sen. Sovimme, että hän hakee sen seuraavana päivänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heidän tavatessaan kuvan omistaja kertoi Taylorille koskettavan tarinan kuvan taustalta. Kukkia Taylorille tuonut nainen kertoi menettäneensä lapsensa vuonna 2008, ja on pitänyt siitä asti kuvaa takkinsa povitaskussa, jotta vauva olisi aina mahdollisimman lähellä hänen sydäntään. Hän epäilee kuvan pudonneen, kun hän riisui takin päältään.

– Hän toisteli minulle, kuinka hän ei voisi ikinä korvata minulle kaikkea sitä, mitä tein kuvan palauttamisen eteen.

– Minulle riittää kuitenkin tieto siitä, että hänen ei tarvitse viettää enää yhtään päivää ilman menetetyn tyttärensä näkemistä, Taylor kertoo.

Molemmat lapsensa menettäneet naiset ovat nykyisin terveiden lasten onnelliset vanhemmat.

Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.