Mainos

Äiti keksi lapsensa sairaudet ja altisti tämän 13 suurelle leikkaukselle – nyt puhuu pojan isä

Amerikkalaisäiti valehteli kahdeksanvuotiaalla pojallaan olevan useita sairauksia ja altisti pojan turhaan yli 300 lääkärikäynnille ja 13 suurelle leikkaukselle.

Dallasissa asuva äiti Kaylene Bowen-Wright on tuomittu vankilaan, kun selvisi, mitä poika oli joutunut käymään läpi. Äitiä syytetään lapsen vahingoittamisesta. Äidin sanotaan teeskennelleen, että pojalla oli muun muassa syöpä.

Lastensuojelujärjestön mukaan poika joutui muun muassa olemaan letkuruokinnassa sekä käyttämään lisähappea. Hänellä oli myös useita lääkityksiä.

Nyt pojan isä Ryan Crawford kertoo CBS Newsille, että hän on viimeiset kolme vuotta yrittänyt saada poikansa huoltajuutta, mutta äiti on aina väittänyt pojan olevan kuolemaisillaan aina, kun oikeuskäsittely olisi ollut.

– Aina kun hänen pitäisi nousta todistamaan, niin hän vain alkaa itkeä ja sanoo suunnilleen pojan olevan koomassa, Crawford kertoo.

Pojalle on perustettu useita varainkeruutilejä oletettujen sairauskulujen takia.

Dallasin lastensairaalan epäilykset pojan sairauksista heräsivät viime kuussa, ja he soittivat lastensuojelujärjestölle. Äidin epäillään kärsivän välillisestä Munchausenin syndroomasta, psyykkisestä sairaudesta, jossa hoitaja keksii tai valehtelee hoidettavansa oireita sympatian saamiseksi.

Kahdeksanvuotias poika sisaruksineen ovat huostaanotettuina. Isän mukaan poika on fyysisesti terve.

– Olen niin pahoillani, etten voinut pysäyttää sinulle tehtyä pahaa, isä sanoo.

Ensi viikolla isä yrittää saada oikeudessa lapsensa huoltajuuden.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja