Isoäitipuoli upotti kaksivuotiaan tytön kiehuvaan veteen – halusi rangaista, koska tytöllä oli "huono päivä"

Kaksivuotias tyttö saattaa menettää jalkansa isoäitipuolensa järkyttävän teon takia. Isoäitipuoli halusi rangaista tyttöä ja laski tämän kiehuvaan veteen. Tapaus sattui Tennesseessa Yhdysvalloissa. Asiasta kertoo news.com.au.

Isoäiti Jennifer Vaughn oli soittanut lapsen äidille paniikissa, koska tyttö oli saanut pahoja palovammoja. Äiti Brittany Smith oli kuullut tyttärensä huutavan tuskissaan puhelun taustalla.

Äiti kertoi, että Vauhgn oli rankaissut tyttöä kuumalla vedellä, koska tällä oli "huono päivä".

Vakavia palovammoja

Tyttö kiidätettiin sairaalaan. Hän sai vakavia kolmannen asteen palovammoja nilkkoihinsa ja varpaisiinsa. Tyttö ei pysty kävelemään.

Vaughnia syytetään lapsen pahoinpitelystä ja hän on ollut vangittuna elokuun 11. päivästä saakka.

Isoäiti on tunnustanut vahingoittaneensa tyttöä tarkoituksenaan rangaista tätä. 

Yksi pahimmista tapauksista

Tytön äiti on kertonut medioille, että hoidot eivät ole auttaneet, ja että tyttö kärsii kovista kivuista. Seuraavaksi lääkärit yrittävät ihonsiirtoa. Operaatio on hyvin riskialtis ja tyttö voi pahimmillaan menettää jalkansa.

Tapausta tutkiva poliisi Rocky Porter määritteli tapauksen yhdeksi pahimmista, mitä hän on koskaan nähnyt.

Tyttö oli päivähoidossa isoäitipuolensa luona, kun tämän äiti, hänen kihlattunsa ja kaksi muuta lasta menivät uimaan. Kihlattu on syytetyn isoäitipuolen poika. Smith päätti jättää tyttärensä kotiin, koska uimapaikan vesi oli syvää, eikä paikka soveltunut uimapaikaksi kaksivuotiaalle. 

Isoäitipuoli on aiemmin pitänyt huolta tytöstä ilman ongelmia.

Lue myös:

    Uusimmat