Mainos

Äiti jätti 16-kuukautisen lapsen yksin viideksi vuorokaudeksi – halusi juhlia yötä päivää

Britanniassa puidaan parhaillaan oikeudessa järkyttävää heitteillejättöä. 20-vuotias äiti jätti 16 kuukautta vanhan lapsensa yksin kotiin viideksi vuorokaudeksi, koska oli halunnut lähteä juhlimaan. Asiasta kertoo The Sun-lehti.

Tytön löysivät asunnosta naapurien paikalle hälyttämät poliisit. Naapurit olivat kuulleet lapsen kirkuvan asunnossa.

Poliisit löysivät pikkulapsen elossa, mutta huonossa kunnossa. Tyttö oli selvästi nälkiintynyt ja likainen. Lapsen vaippaa ei ollut vaihdettu päiviin ja tämän peitossa oli verta.

– Poliisi pääsi sisälle talon avonaisesta ikkunasta ja havaitsi talon olevan täysin sekaisin. Konstaapeli näki vauvan makaavan sängyssään. Paikalla haisi voimakkaasti virtsa. Tytön vaatteet olivat likaiset ja haisevat, eikä niitä ollut vaihdettu päiviin, syyttäjä kertoi oikeudessa.

– Olohuone oli oli täynnä pulloja ja juomatölkkejä. Paikalla näkyi selviä merkkejä huumeidenkäytöstä.

Tytön 20-vuotias äiti löytyi ystävänsä luota. Nainen tunnusti jättäneensä lapsen, jotta voisi juhlia ympäri vuorokauden. Hän väitti kuitenkin käyneensä silloin tällöin kotona syöttämässä lapselle muroja ja leipää.

Naista syytetään muun muassa heitteillejätöstä sekä lapsensa tietoisesta pahoinpitelystä. Hän on myöntänyt syyllisyytensä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.