Äiti järkyttyi leijonalelun peniksestä – vaati kauppaa vetämään lelun myynnistä: "Mielestäni se oli todella sopimatonta"

Australialainen Tanya järkyttyi, kun lasten muovilelu ei ollutkaan sileä intiimialueiltaan. – Tänä päivänä ei ole sopivaa, että tuollaisia asioita on lasten leluissa, äiti suomi leijonalelua.

Australialainen Tanya Husnu järkyttyi lapsensa lelusta siinä määrin, että vaatii nyt kyseistä tuotetta kiellettäväksi.

Perhe oli ostamassa eläinleluja eläintarharetkeä varten. Tanyan kolmevuotias tytär Aylah oli löytänyt Melbournessa sijaitsevasta kaupasta leijonalelun, jonka intiimialueet oli kuvattu äidin mukaan liiankin selkeästi: muovilelulla oli muovikivekset ja penis.

"Mielestäni se oli todella sopimatonta"

Lapsia leijonan genitaalit lähinnä huvittivat.  Viiden lapsen äiti Tanyaa ne eivät naurattaneet.

– Toinen kaksosistani käänsi leijonan ympäri ja tyttäreni huusi: "Katso, äiti, leijonalla on pippeli", ja he kaikki alkoivat nauraa. Mielestäni se oli todella sopimatonta, Tanya kertoo Ladbible-sivuston mukaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tänä päivänä ei ole sopivaa, että tuollaisia asioita on lasten leluissa. Ostan paljon leluja ja talomme on täynnä niitä. Mutta en ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Se on niin tyhmää ja vain outoa.

Muilla lasten valikoimilla muovileluilla ei ollut genitaaleja.

Tajusi lopulta tilanteen huvittavuuden

Lopulta Tanyakin ymmärsi tilanteen huvittavuuden. Aiheesta nolostui vain hän, eivät hänen lapsensa.

– Olin sokissa. Siis onhan se myös hauskaa eikä sille voi kuin nauraa, mutta se ei silti ole sopivaa lasten lelulle, jota esitellään lastenosastolla. Lapsistani se oli huvittavaa. Eläintarhassa he nostelivat lelun häntää ja näyttelivät tuntemattomille leijonan intiimiosia, kun nämä kävelivät ohi. "Pippeli!" Se oli niin noloa.

Tanya on pyytänyt KMart-kauppaa vetämään lelun myynnistä.

"Näin anatomiasta tulee 'likaista'"

Tanyan mukaan on vanhempien vastuulla päättää, koska lapset "oppivat genitaaleista". Sosiaalisessa mediassa Tanyan asenne on herättänyt lähinnä ihmetystä.

– Eli hänen lapsensa eivät koskaan ole nähneet omia genitaalejaan? Näin anatomiasta tulee "likaista", "salaisuus" ja "tabu", jokainen tyylillään, mutta jos et pidä lelusta? Mene palauttamaan se! Myy se tai heitä se pois ja mene ostamaan lapsille sellainen, jossa ei ole mitään (alapäässä)! Olen varma, että hän näki genitaalit kaupassa ja päätti ostaa lelun vain valittaakseen siitä, Enriquez suomii Facebookissa.

– Barbillani on rinnat. Raivoan siitä, David vitsailee.

Moni myös miettii, miten viiden lapsen äidillä voi olla ongelmia peniksen kanssa.

– Mitä hittoa hän aikoo tehdä, kun he käyvät eläintarhassa? Käskee leijonia panemaan housut? Sharon kysyy.

– Tai, jos vain, en tiedä, tekisimme anatomiasta normaalin asian emmekä isoa juttua, Abbi pyytää.

Lue myös:

    Uusimmat