Suosikkilelujen realistisen näköiset genitaalit saivat vanhemmat raivoihinsa: "Sopimattomia ja rivoja"

2:21
Osaavatko lapset vielä tehdä käpylehmiä?

Suosikkilelujen intiimialueet ovat suututtaneet vanhempia, sillä ne näyttävät juuri siltä, miltä pitääkin. Vanhempien mielestä näky ei kuitenkaan sovi lapsille.

Suomessakin lasten suosimat LOL Surprise -lelut ovat aiheuttaneet närää vanhempien keskuudessa Yhdysvalloissa. Pienten LOL-nukkejen jalkojen välissä piilevä yllätys ei nimittäin ole tehnyt vanhempia iloisiksi.

Vihaiset äidit ja isät ovat raivostuneita siitä, että miespuolisten nukkejen jalkojen välissä on anatomisesti realistiset sukupuolielimet, kertovat muun muassa The Sun ja New York Post. Vanhemmat ovat purkaneet raivoaan sosiaalisessa mediassa. Monen mielestä nukkejen anatominen tarkkuus ei ole sopivaa lelujen kohderyhmälle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sopimattomia ja rivoja"

Lapsikeräilijöiden suosimat pikkunuket myydään pallossa, jonka sisällä odottava nukke on saajalleen yllätys pallon avaamiseen asti. Sen lisäksi, että nuken ulkonäkö, vaatteet ja muut asusteet ovat yllätys, yllätys on myös se, mitä sukupuolta nukke on.

– Huomio vanhemmat, tarkastaa lastenne LOL Surprise -nuket, kehotti eräs isä Facebookissa ja jatkoi:

– Poikanuket ovat sopimattomia ja rivoja pienille lapsille, erityisesti tytöille, sillä ne ovat anatomisesti realistisia ilman mitään varoitusta pakkauksessa.

Lelupaketeissa ja tuotteen nettisivuilla kerrotaan kuitenkin selkeästi, että poikanuket ovat anatomisesti paikkansapitäviä, huomauttaa leluja valmistavan MGA Enternainment -yrityksen toimitusjohtaja Isaac Larian New York Postille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toinen vanhempi puolestaan totesi yksinkertaisesti:

– Tätä on mahdoton hyväksyä.

Poikanuket erilaisia

Jotkut huomauttivat, että vain poikanukeilla on genitaalit, tyttönukeilla puolestaan ei.

– Olen raivoissani tästä. Ette lisää genitaaleja naispuolisille nukeille, joten miksi lisäätte ne miespuolisille? Tämä on valtava moka, totesi eräs.

Toimitusjohtaja Larianin mukaan poikanuket ovat aina olleet ja tulevat aina olemaankin anatomisesti tarkkoja.

– Haluammeko tapella luontoa vastaan ja antaa lapsille jo varhaisesta iästä lähtien väärän kuvan? Vanhemmat voivat päättää tämän ja ostaa tai olla ostamatta sitä, toimitusjohtaja toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The SunNew York Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja