Mainos

Äiti jakoi kuvan sotkuisesta olohuoneestaan – huomauttaa tärkeästä asiasta: "Tänään minä pidän tauon"

Kahden lapsen äiti muistuttaa vanhempia nauttimaan elämästä ja perheestä suorittamisen sijaan. Kaiken ei tarvitse aina olla täydellistä!

Päivä on kääntynyt iltaan ja pitkän päivän jälkeen koti näyttää siltä kuin sille ei olisi näytetty imuria vuoteen. Tuttu tilanne? Tässä vaiheessa moni meistä ryhtyy keräilemään lattialla lojuvia tavaroita jo entuudestaan pullistelevaan kaappiin tiskivuoren odottaessa omaa vuoroaan. 

Kanadalainen kahden lapsen äiti Lacey Ralston jakoi kuvan sotkuisesta olohuoneestaan muistuttaakseen, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin siivoaminen.

"Tämä kuva osoittaa, että meillä on hauskaa tässä talossa"

Paljon huomiota saaneen kuvan kuvatekstin äiti aloittaa kertomalla, kuinka väsynyt hän oikein on keräilemään ja pyytämään muita keräämään tavaroita.

– Olen kyllästynyt elämään kaaoksessa. Olen kamala kotiäiti. Olen kadoksissa. Tunnen lamaannusta. Tunnen häpeää. Haluan päiväunet, Ralston toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähes jokainen vanhempi voi taatusti samaistua tämän äidin tunnetilaan; kukapa meistä ei olisi joskus tuntenut pohjatonta väsymystä. Äiti kuitenkin jatkaa tekstiään muistuttamalla, mitä sotku pohjimmiltaan oikein tarkoittaa.

– Minä olen pitämässä ansaitsemaani taukoa ja istun persuksillani. Lapseni ovat iloisia ja rakastettuja. Tämä kuva osoittaa, että meillä on hauskaa tässä talossa, äiti toteaa.

Mitäpä jos siis yrittäisit nauttia elämästä sen sijaan, että huolehtisit kodin siisteydestä? Mitä sitten, jos tiskiallas pullistelee tiskeistä tai sohvan alta löytyy Legoja, jos koko perheenne hymyilee? Terveyden ja onnellisuuden lisäksi elämässä merkitsee eniten läheisyys ja ajan viettäminen perheen kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Miksi me asetamme itsellemme niin paljon paineita? Ralston kyselee.

– Päämme sisällä yritämme olla täydellisiä vaimoja, äitejä, tyttäriä, ystäviä tai työntekijöitä. Tänään minä pidän tauon. Tänään minä otan kylvyn.

Lähde: Kidpost

***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.