Mainos

Äiti ja tytär painavat yhteensä lähes 300 kiloa: "Haluan mieluummin, että tyttäreni elää lihavana ja onnellisena kuin masentuneena ja laihana"

Janicen kotia on muokattu niin, että hän kykenee asumaan siellä ylipainostaan huolimatta.

Janice Manzur, 44 ja tytär Amber, 25, painavat yhteensä noin 270 kiloa. Kaksikko ei kuitenkaan halua trendien mukaisesti laihtua; he aikovat pysyä samankokoisina, kertoo awm.com.

Äidin ja tyttären tarina kiersi medioissa jo vuonna 2015, ja he saivat osakseen paljon kritiikkiä tuilla elämisen vuoksi. Daily Mailin mukaan kaksikko saa yhteensä melkein 40 000 euroa erilaisia tukia vuodessa.

Skotlannissa asuvan Janicen kotia on muokattu niin, että nainen kykenee asumaan siellä: portaisiin on esimerkiksi asennettu ramppi, jota pitkin hän voi kävelemisen sijaan ajaa asuntoon sähköpyörätuolillaan. Janice jäi pois töistä vuonna 2006 terveysongelmien vuoksi.

– Olen aina ollut iso, ja olen liian lihava työskentelemään, joten minulla on aito vamma. Minun pitäisi olla onneton, mutta olen onnellinen. Tiedän, että minun kuuluu olla tällainen, Janice kuvaa.

Amber asuu äitinsä naapurissa lapsensa kanssa.

– Ihmisten ei pitäisi tuomita minua tai äitiäni sen vuoksi, miten isokokoisia olemme, koska se on geeneissämme, Amber kommentoi.

– Haluan mieluummin, että tyttäreni elää lihavana ja onnellisena kuin masentuneena ja laihana, äiti kommentoi.  


***

2:48

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.