Mainos

Äiti ja isä joutuivat sairaalaan tehohoitoon – poika tallensi uskomattoman tosirakkauden hetken

Tämän rakastuneen pariskunnan rakkaustarina ehti kestää 24 vuotta, ennen kuin se päättyi sydäntäsärkeviin jäähyväisiin. 

Elokuvissa rakkaus voittaa esteet ja kaikki päättyy lopulta onnellisesti. Vaikka jokainen meistä toivoo satukirjamaista loppua, tosielämässä rakkaustarinat eivät aina suju suunnitelmien mukaan.

Näin kävi myös Jim ja Cindy Mininnille, joiden rakkaustarina alkoi 24 vuotta sitten. Nuori pariskunta sai heidän ainoan poikansa Chrisin pian seurustelun alettua. Rakastunut pariskunta ei kuitenkaan pelästynyt suhteen etenemistä, vaan he olivat enemmän kuin innoissaan yhteisestä tulevaisuudesta. Onnellinen perhe-elämä ehti jatkua kaksi vuosikymmentä, ennen kuin kohtalo puuttui peliin. 

Synkkä diagnoosi kosketti koko perhettä

Kaksikymmentä vuotta kestäneen yhteiselon jälkeen Jimille diagnosoitiin keuhkosyöpä. Heti uutisen kuultuaan perhe tiesi, että sairaudesta tulisi perheen yhteinen taistelu. Vaikka lääkärit ja perhe tekivät kaikkensa sairauden eteen, mitään ei ollut tehtävissä.

Lukuisista hoitokerroista huolimatta vaimon ja pojan täytyi hyväksyä, että heidän isällään ei olisi enää kauaa elinaikaa jäljellä.

Samaan aikaan kuin miehelle annettiin vain kymmenen prosentin mahdollisuus selviytyä syövästä, vaimo Cindy sai sydänkohtauksen ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Epäonnisen sattuman myötä pariskunta joutui erilleen, sillä vaimo vietiin eri sairaalaan kuin missä hänen miehensä oli viettämässä viimeisiä päiviään. 

Viimeinen toive saatiin toteutettua 

Poika Chris teki kaikkensa, että molemmat vanhemmat voivat hyvin. Pitkä ajomatka sairaaloiden välillä osoittautui kuitenkin vaikeaksi. Vain hetki ennen isänsä kuolemaa Jim pyysi viimeisenä toiveenaan, että hän saisi nähdä vaimonsa vielä kerran. Poika Chris päätti toteuttaa isänsä kauniin toiveen hinnalla millä hyvänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cindy saatiinkin lopulta siirrettyä miehensä luokse, jossa Jim hyvästeli vaimonsa tämän nukkuessa. Koska Cindy ei ollut hereillä, poika päätti ikuistaa kauniit jäähyväiset koskettaviin kuviin.

Jim menehtyikin pian hyvästelyjen jälkeen, mutta kuvien ansiosta vaimo sai nähdä miehensä vielä viimeisen kerran elossa. Muisto jäähyväisistä säilyy pojan ottamien kuvien ansiosta ikuisesti. 

Lähde: Wimp

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.