Äiti halusi antaa lapselleen "vallankumouksellisen" nimen – perui vauvakutsut, kun muut arvostelivat sitä

9:58
Huomenta Suomessa keskusteltiin siitä, mikä on sopiva nimi lapselle. 

Äiti perui vauvakutsunsa, koska perhe ei hyväksynyt hänen syntymättömän lapsensa erikoista nimeä.

Lapsen nimeämisestä voi olla montaa mieltä, mutta tämä äiti ei kestänyt eriäviä mielipiteitä lapsensa nimestä. Anonyymi äiti perui vauvakutsunsa, koska vieraista hänen nimi-ideansa pojalle oli huono, uutisoi muun muassa New York Post.

Nainen halusi antaa lapselleen nimeksi Squire Sebastian Senator, suomeksi suunnilleen Tilanomistaja Sebastian Senaattori.

"Miten voitte tuomita syntymättömän lapsen?"

Kuvakaappaus naisen tilityksestä levisi esimerkiksi Reddit-palveluun. Tekstissään hän kertoo, että hänelle tuottaa tuskaa perua juhlat, mutta hän on päättänyt järjestää pienemmät, intiimimmät juhlat.

– Miksi? Miksi teen näin? Koska te kaikki olette puhuneet paskaa syntymättömästä lapsestani. Syntymättömästä lapsesta. Miten voitte tuomita syntymättömän lapsen? Mikä teitä vaivaa, äiti totesi.

"Ei, en ollut humalassa, kun nimesin lapseni"

Naisen mukaan sekä perhe että ystävät levittävät hänestä huhuja.

– Ei, en ole hullu. Ei, en ole henkisesti epävakaa. Ei, en ollut humalassa, kun nimesin lapseni. Hänen nimensä on Squire Sebastian Senator. Se siitä. Ette voi pakottaa minua muuttamaan hänen nimeään, äiti sanoo.

Hän uskoo, että Squire Sebastian Senator on nimi, joka hänen oli tarkoitus antaa lapselle.

Kaiken lisäksi Squire Sebastian Senator on pelkkä etunimi. Äiti ei aio sallia lapselleen lempinimeä, vaan tätä tulee aina kutsua koko etunimellä.

"Lapseni nimi tulee olemaan vallankumous"

Äidin perheessä on senaattoreja ja tilanomistajia, ja hän uskoo nimen viestivän valtaa ja menestystä.

– Lapseni nimi tulee olemaan vallankumous. Se saa ihmiset epäilemään kaikkea. Miksi nimeäisit lapsesi tylsällä ja ylikäytetyllä nimellä, kuten Joshua, Brian, Sam, Nick, Mark, Bella, Marina ja niin edelleen, kun voit nimetä hänet erityisellä nimellä.

Äidin mukaan Squire Sebastian Senatorista tulee voimakas ja erityinen ihminen, eikä hänen perheensä pääse osaksi pojan elämää.

Outo nimi herättänyt hilpeyttä ja ihmetystä

Nimi on herättänyt ihmetystä: kommentoijien mukaan äiti ei tunnu tajuavan, ettei kukaan tuomitse hänen vauvaansa, vaan pelkästään erikoista nimiehdotusta.

– Sen vain tietää, että 18. vuotispäivänänsä hän viettää oikeustalolla täyttämässä hakemusta, jolla vaihtaa nimensä Tediksi, Sara kirjoittaa Facebookissa.

– Sanon saman asian, jonka sanon jokaiselle ystävälleni, joka tulee raskaaksi: ennen kuin päädyt johonkin nimeen, kuvittele, että kasvaisit itse sen nimen kanssa aikuiseksi, nimimerkki canhasdiy sanoo Redditissä.

Tämä lapsi ei ole ainoa erikoisen nimen kantaja. Aiemmin lentokenttävirkailija pilkkasi 5-vuotiasta tyttöä hänen erikoisen nimensä takia. Tytön nimi on Abcde Redford.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja