Mainos

Aseaktivisti joutui nelivuotiaan poikansa ampumaksi

Amerikkalainen aseoikeusaktivisti joutui vahingossa tulilinjalle, kun hänen nelivuotias poikansa onnistui saamaan käsiinsä äitinsä käsiaseen.

The Independent kertoo, että aseiden omistamisen puolesta pitkään kampanjoinut amerikkalaisnainen on tällä hetkellä sairaalassa. Jamie Gilt -nimisen naisen poika ampui häntä vahingossa vatsaan 45-kaliiperisella käsiaseella.

Floridan poliisin mukaan traaginen onnettomuus sattui Giltin ajaessa autoa. Takapenkillä istunut nelivuotias poika oli saanut käsiinsä äitinsä ladatun käsiaseen ja onnistunut laukaisemaan sen äitiään kohti. Luoti osui Giltiä vatsaan.

– Luoti lävisti penkin ja osui uhria selkään, kapteeni Joseph Wells Putnamin sheriffin toimistosta kertoi lehtitietojen mukaan.

Floridan poliisin mukaan aseen jättäminen valvomatta ja ladattuna niin, että lapsi saa sen käsiinsä, on vakava rike. Poliisin mukaan tutkimukset asiasta jatkuvat.

Gilt on puhunut aggressiivisesti aseiden puolesta sosiaalisessa mediassa. Vain paria tuntia ennen onnettomuutta hän kirjoitti seuraajilleen, kuinka innoissaan hänen nelivuotias poikansa on siitä, että hän saa pian ampua aseella ensimmäistä kertaa.

Gilt on kirjoittanut useita rajujakin aseoikeuksia puoltavaa tekstiä sosiaaliseen mediaan aiemmin. Repuplikaanien Ted Cruzia kannatavan Giltin mukaan esimerkiksi murtovarkaita on parempi kohdata aseiden kanssa kuin soittaa poliisi.

– Voin luvata, jos joku murtautuu kotiini, tai yrittää satuttaa minua tai perhettäni missä tahansa, he tulevat ammutuksi ja todennäköisesti kuolevat, hän kirjoitti.

– Minun oikeuteni on puolustaa elämääni. En aio istua ja odottaa, että joku tulee pelastamaan minut ja viemään minut sairaalaan sen jälkeen, kun minut on hakattu ja raiskattu, hän kuvaili kirjoituksissaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.