Aino-Kaisa Saarinen: Häissä ei näy sauvakujaa

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen avioituu kihlattunsa Tom Gustafssonin kanssa heinäkuussa.

Suomalainen huippu-urheilija Aino-Kaisa Saarisen suunnalta kantautui iloisia uutisia, kun loppuviikosta uutisoitiin hänen ja pitkäaikaisen kihlatun Tom Gustafssonin kesähäistä. Pari vihitään heinäkuussa Hollolan kirkossa.

Unelmaparin häävalmistelut ovat jo pitkällä. Harjoitukset alkavat jälleen toukokuussa. Aino-Kaisa suuntaa leirille vielä kesäkuun puolessavälissä. Huhtikuussa lomaa viettävä urheilijakaunotar touhuaa tiiviisti tärkeiden projektinsa parissa. Sekä talon rakennus että häävalmistelut ovat pitkällä.

– Juuri käväisin talolla, jossa laitettiin tasotteita. Kaikki on hyvällä mallilla. Pidämme tiukasti kiinni aikataulusta. Kesäkuun aikana on muuttopäivä, mutta sitä ei ole isketty kiveen, energinen hollolalainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

– En tykkää hirveästi kiireestä. Kun laittaa asiat hyvissä ajoin kuntoon, voi häihin valmistautua hyvillä mielin ja rennosti, hän pohtii.

Pariskuntaa yhdistää molempia urheilutausta, sillä Tom on entinen Lahden NMKY:n koripalloilija. Aino-Kaisa taasen lukeutuu maailman parhaiden naishiihtäjien joukkoon. Nähdäänkö pariskunnan häissä mahdollisesti vaikutteita hiihtäjän urheilu-urasta?

– Ei siellä kyllä näy sauvakujaa, sanavalmis nainen heittää heleästi nauraen.

– Ne ovat tavalliset perinteiset häät perheen ja ystävien keskellä, Aino-Kaisa kertoo iloisesti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat