Moskovan viemäreistä löytyi neljäs kuolonuhri – menehtyivät opastetulla kierroksella

Ainakin neljä ihmistä kuoli ja useita oli kateissa sen jälkeen, kun he osallistuivat opastettuun kierrokseen Moskovan viemärijärjestelmiin, kertoi valtiollinen media maanantaina.

Tassin mukaan ihmiset olivat kierroksella viemäreissä sunnuntaina, kun kaatosade täytti viemärit, eivätkä ihmiset päässeet pakoon.

Tunnelit tunteva urbaani löytöretkeilijä kertoi, että niissä on suojia, joihin vettä voi paeta, mutta niistä ei ollut löydetty ketään.

Useat yritykset tarjoavat kiertomatkoja Moskovan viemäritunneleihin, joista osa on peräisin 1800-luvulta.

Moskovan pormestari Sergei Sobyanin on Reutersin mukaan kutsunut tapahtunutta "kauheaksi tragediaksi". Sobyaninin mukaan kadonneiden etsinnät jatkuvat edelleen ja tutkijat yrittävät selvittää tapahtumien yksityiskohtia.

Kuolleiden joukossa on vahvistamattomien tietojen mukaan opastettuja kierroksia järjestäneen yrityksen työntekijä sekä tämän 15-vuotias tytär ja 17-vuotias sukulaispoika.

Vartalokamera tallensi, kun poliisi ja siviili imeytyivät tulvivaan viemäriin: "Voitko uskoa, mitä meille juuri tapahtui?" 1:02
Katso myös: Vartalokamera tallensi, kun poliisi ja siviili imeytyivät tulvivaan viemäriin: "Voitko uskoa, mitä meille juuri tapahtui?"

Juttua on päivitetty tuoreella tiedolla uhrien lukumäärästä kello 19.17.
 

Lue myös:

    Uusimmat