Aikuiset naiset ylpeinä: Tätä rakastan kehossani!

Uimapukukauden alun kunniaksi annoimme huutia ulkonäön arvostelulle ja pyysimme kypsiä naisia kertomaan, mitä he rakastavat kehossaan. Vastausten lukeminen nostattaa hymyn huulille.

Upeita sääriä, kauniita rintoja ja sieviä kasvoja – muun muassa niistä aikuiset suomalaisnaiset ovat ylpeitä!

Mitä rakastat kehossasi -kyselyymme vastasi lähes 200 upeaa lukijaa, jotka paljastivat mistä ovat kehossaan ylpeitä.

Hiukset ja hymy


Olen erityisen tyytyväinen luonnonkiharaisiin hiuksiini, sileään dekoltee-alueeseen, kapeaan ja pitkään kaulaani sekä hymykuoppiini.
Nainen, 61

Parasta ovat hiukset, ne ovat runsaat ja hyväkuntoiset. Tällä hetkellä pitkät ja kiva kiepauttaa paksulle letille ja nostaa ylös. Joskus ponnarille ja jotain 50-luvun tyylin vaatetta ylle, se on paluu nuoruuteen.
Nainen, 66


Tässä vanhetessani olen huomannut pikku hiljaa tukkani alkavan harmaantua. Odotan, että se harmaantuu sellaiseksi ihanan hopean valkoiseksi kuten äidilläni. Hänen tukkansa oli todella kaunis.
Nainen 61

Vaikka olen vanhentunut ja eläkkeellä, kasvoni ovat kauniit ja nuorekkaat, kun olen kevyesti meikannut ja hiukset ovat laitetut.
Nainen 65

Parasta minussa ovat hymyhuulet.
Nainen, 59

Siniset silmät


Hymyäni on kehuttu ja silmiinikin olen tyytyväinen. Ne loistavat ja puhkuvat intoa ja pikku pilkettä aina silloin tällöin
Nainen, 49

Olen ylpeä kauniista sinisistä silmistäni.

Nainen, 64

Olen erityisen tyytyväinen silmiini ja vyötärööni, ja muuten tyytyväinen koko kehooni.  Ikä on muuttanut kehoani ja olen nykyisin laihempikin kuin isoimmillani nuoruusvuosina.
Nainen, 63


"Ihanat, pullakat rinnat"


Olen tyytyväinen rintavarustukseeni ja sääriini, jotka olen perinyt äidiltäni.
Nainen, 62

Rakastan kehossani rintojani ja sitä, kun vyötärö alkaa laihtumiseni myötä löytyä.
Nainen, 52

Nuorena surin pieniä rintojani. Nyt olen tyytyväinen niihin, sillä tässä iässä ne ovat sopivat. Ainoa miinus vartalossani on hiukan riippuva vatsa, koska olen synnyttänyt kolme lasta. Olen kuitenkin aika tyytyväinen ulkonäkööni.
Nainen, 67Minä olen erityisen tyytyväinen poveeni.
Nainen, 59

Ihanat pullakat rinnat. Tasasuhtainen vartalo. Urheilullinen. Hyvin ruskettuva.
Nainen, 63

Runsas vuosi sitten rintani pienennettiin terveyssyistä ja pidän rinnoistani, vaikka eiväthän ne tämän ikäisellä täydelliset ole pienennyksestä huolimatta.
Nainen, 66

Rintani ovat kauniit ja täyteläiset. Lasten jälkeen sain vielä enempi niihin muotoa, ja niiden koko nousi pysyvästi kaksi asteikkoa. Nyt kun olen tässä laihtunut, lapseni sekä mieheni sanoivat, että minulla on kauniit rinnat, jotka varsinkin vatsan pienenemisen myötä ovat tulleet paremmin esille ja niitä on kuulemma kiva vaan katsella.
Nainen, 43

Kyllä tuohon peiliin tule tuijoteltua ja todettua taasen muutaman rypyn lisääntyneen, ja velttoa läskiäkin löytyy, mutta olen tyytyväinen dekolteeheni ja rintoihini. Voin laittaa avokaulaisen puseron päälleni, vaikka käsivarsiani peittelenkin. Katse vain oikeaan kohtaan ja hymy naamaan ja sitten menoksi.
Nainen, 66

Olen tyytyväinen sopivan kokoisiin ja suht’ kiinteisiin rintoihini, korkeisiin poskipäihin ja käsivarsiini sekä nenääni.
Nainen, 61


"Kaikki muu jo lässähtänyt, mutta peppu yhä upea!"

Tietysti rakastan tätä ainutkertaista ja lääkärinkin mielenkiintoiseksi mainitsemaa sydäntäni. Tyytyväinen olen myös takapuoleeni ja hoikkiin nilkkoihini.
Nainen 54

Viha ja inho muuttuivat rakkaussuhteeksi. Vihasin nuorena isoa peppuani, jota notkoselkäni vielä korosti. Nyt suhtautuminen peppuuni on muuttunut. Minulla on ihana omppupeppu, jota en antaisi mistään hinnasta pois.
Nainen 54

Siis olihan tässä kehossa kehumista, mutta kun kaikki muu alkaa jo olla lässähtänyttä, on peppu säilynyt upeana!
Nainen, 64


Kurvit kannetaan kunnialla


Rakastan kehoani kokonaisuudessaan. Olen säilyttänyt ne kurvit mitä minulla oli jo 13-vuotiaana! Vielä nyt 64-vuotiaana voin olla ylpeä vartalostani.
Nainen, 64

Kurvini ovat muodokkaat. Näytän hemasevalta helmallisella uimapuvulla rusketuksen kera. Pieneen mahan pömppöön olen sinut tässä iässä.
Nainen, 58

Pidän kurveistani ja olen tyytyväinen siihen, että kannan kehoni itsevarmuudella. Olin nuorena epävarma enkä tiennyt kuin vasta myöhemmin, että minua ihailtiin silloinkin.

Nainen, 56


Vyötäröä korostetaan


Vyötäröni on 30 cm kapeampi kuin rinnan ja lantion ympärys. Sehän on miesten mieleen, geeniperimässä oleva merkki hyvästä synnyttäjästä. Saan usein kommentteja hoikasta ja muodokkaasta kropastani tutuilta ja tuntemattomilta, vaikka olen 65-vuotias.
Nainen, 65

Olen todella tyytyväinen ampiaisvyötärööni, joka korostuu kun oikein pukeutuu
Nainen, 45


Säihkysääret näytille!


Omassa itsessäni olen eniten ylpeä pitkistä sääristäni, hurmaavasta hymystä ja iloisesta mielestä.
Nainen, 58


Jalkani saavat erityismaininnan, sillä ne jaksavat polkea pyörää, kuljettaa metsäteille ja muutenkin kulkea kanssani. Tässä iässä tosin kroppa on rakas, kunhan ei kipuile ja kiukuttele.
Nainen, 63

Vaikea löytää mitään ehdotonta ilonaihetta, mutta kyllä sääristä ja kapeista nilkoista voin iloita!
Nainen, 68

Olen ylpeä upeista sääristäni. Olen niistä saanut hyvää palautetta.  Vieläkin. Ihana kulkea ihanissa korkkareissa.
Nainen, 63

Nämäkin saivat kehuja:


Nilkat ja ranteet ovat pysyneet kapoisina ja korvat ovat kauniin muotoiset verrattuna sisareni hörökorviin. Olen myös pitkä, joten en ylipainoisenakaan näytä koskaan pyöreältä pallolta.
Nainen, 70

Olen tyytyväinen kehossani käsivarsieni kunnon muskeleihin.
Nainen, 42

Minussa on hienointa, jalat - ei mitään liikavarpaita ja söpöt pienet varpaat!
Nainen, 68

Lasteni mielestä pehmeä sylini on parasta. Samaa mieltä minäkin olen. Olen tyytyväinen siihen, että pehmeyteni kutsuu heitä edelleen luokseni halaamaan.
Nainen, 52


Pienestä koostani tykkään, koska kukaan ei silti tajua minun olevan alle 150 senttiä!

Nainen, 66

Olen kehossani tyytyväinen ihan kaikkeen, sillä mielestäni olen täydellinen nainen!
Nainen 64


Mihin sinä olet kehossasi tyytyväinen? Kommentoi alle!

Lue myös:

    Uusimmat