Mainos

Syöpäsairas äiti ei enää kyennyt hääpukuostoksille – tilanne ratkaistiin koskettavalla tavalla

Äidin heikentyneen kunnon vuoksi tytär päätti toteuttaa lapsuutensa unelman – tosin vuosia etuajassa.

Lexi Vergen, 19, äiti sairastaa parantumatonta syöpää. Äidin heikentyneen kunnon vuoksi Verge päätti toteuttaa lapsuutensa unelman ja ostaa hääpuvun äitinsä avustuksella, vaikkei ole edes menossa naimisiin.

Verge jakoi kuvat koskettavasta päivästä Facebookissa, ja lukuisat mediat tarttuivat koskettavaan tarinaan heti.

– Siitä asti, kun olin pieni lapsi, unelmoin, että menisin hääpukuostoksille äitini kanssa, löytämään täydellisen puvun yhteen elämäni erityisimmistä päivistä. Kun äitini terveys alkoi heikentyä hitaasti vuoden aikana, hääpuvun ostaminen oli mielessäni enemmän kuin koskaan. En voinut kuvitella koskaan etsiväni täydellistä pukua ilman äitiä rinnallani, Verge sanoo.

Kun äiti päätti lopettaa syöpähoidot, Verge ymmärsi, ettei aikaa ole kovin paljon. Hän keskusteli äitinsä kanssa, molemmat itkivät ja Verge ehdotti, että hän menisi ostamaan hääpuvun, jota käyttäisi myöhemmin tulevaisuudessa häissään.

Jos kuva ei näy, katso se täällä. 

– Ne olivat tunteellisia minuutteja, mutta äiti oli samaa mieltä siitä, että juuri näin meidän pitäisi toimia.

Pian äiti joutui uudelleen sairaalaan. Kävi selväksi, että hänen vointinsa oli heikkenemässä. Verge ei tuhlannut aikaa, vaan meni isänsä kanssa hääpukuliikkeeseen ja selitti tilanteen. Liikkeen omistaja lupasi kaupan auki tavallista pidempään Vergeä ja hänen äitiään varten.  

Seuraavana lauantaina äiti voi kuitenkin hyvin huonosti. Verge ymmärsi, ettei äiti enää voisi lähteä kauppaan hänen kanssaan. Vaikutti siltä, ettei suuri unelma puvun ostamisesta toteudukaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Yllättäen hääpukuliike ja sovitusta kuvaamaan lupautunut kuvaaja päättivät tehdä kaikkensa, jotta unelma toteutuisi. Puvut, joista Verge piti, toimitettiin sairaalalle yhdessä huntujen ja muiden tarvikkeiden kanssa. Verge pukeutui hääpukuihin ja esitteli niitä äidilleen – aivan kuin ostoksilla.

Kuvaaja tallensi äidin liikuttuneet reaktiot.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Verge kiittää kaikkia yllätykseen osallistuneita sydämensä pohjasta.

– Tämä hetki merkitsi perheellemme enemmän kuin voin kertoa. Ilman näiden ihmisten kiltteyttä äitini ja minä emme olisi voineet jakaa tätä hetkeä yhdessä. Tulen vaalimaan näitä kuvia ja pukua, jonka äiti ja minä valitsimme, loppuelämäni ajan.

 

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.