Mainos

Äidin varoittava tarina: Pikkupoika sai vakavia silmävammoja auttaessaan kotitöissä

Pikkupoika sokeutui kolmeksi päiväksi pyykinpesuainekapselin räjähdettyä hänen silmilleen. 

Pienen pojan äiti Jemina Strain haluaa jokaisen äidin ja isän tietävän, kuinka suurta vahinkoa viattomilta tuntuvat pyykinpesukapselit voivat oikein aiheuttaa. Ne veivät hänen oman poikansa sairaalaan.

Nopea toiminta pelasti pojan silmät

Facebook-päivityksessään englantilaisäiti kertoo tapaturman sattuneen aivan yhtäkkiä pyykinpesun lomassa. Poika oli tavalliseen tapaan auttamassa äitiään pyykinpesussa, kun yhtäkkiä pojan käsissä ollut pyykinpesukapseli oli poksahtanut rikki ja lennättänyt ainetta pojan silmiin. 

Äiti huuhteli pojan silmät nopeasti vedellä. jonka jälkeen he kiiruhtivat ensiapuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vietimme yli puolitoista tuntia sairaalassa ympärillämme joukko hoitajia, jotka yrittivät pitää häntä ja hänen silmiään auki, jotta ne saatiin neutralisoitua puolellatoista litralla vesihuuhdetta. Hän sai traumoja, samoin kuin minä, Starin kertoo.

Kun välitön vaara oli ohitse, perhe lähetettiin silmäklinikalle mahdollisten vammojen varmistamiseksi. Silmäklinikan asiantuntijoiden mukaan äidin nopea toiminta säästi pojan pitkäaikaisilta vammoilta. Jos äiti ei olisi huuhdellut pojan silmiä välittömästi, hän saattaisi kärsiä silmävammoista vielä pitkään. Nyt pojan näkö palasi kolmessa päivässä. 

– Älkää antako lastenne auttaa pyykinpesussa. Nämä kapselit ovat yhtä vaarallisia kuin valkaisuaine, ja ne voivat aiheuttaa hengenvaarallisen tilanteen, äiti varoittaa. 

***

1:29

Lähde: Popsugar

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.