Mainos

Imuri aiheutti taaperolle pahat palovammat: "Emme ole ensimmäiset, emmekä taatusti viimeiset"

Eräs äiti oppi kantapään kautta, kuinka suurta vahinkoa lähes joka kodista löytyvä siivousväline voi oikein saada aikaan.

Äiti Jade Bishop haluaa varoittaa kaikkia vanhempia sen jälkeen, kun hänen reilun vuoden ikäinen poikansa sai pahojka palovammoja yksinkertaisen onnettomuuden seurauksena. Tämän kaltainen onnettomuus voi sattua kenelle tahansa!

Imurin aiheuttamat vahingot yleisiä

Äiti julkaisi Facebookissa varoittavia kuvia poikansa rakkulaisesta kädestä. Äiti kertoo, että hän oli kääntänyt hetkeksi selkänsä irrottaakseen imurin seinästä, kun vahinko oli jo ehtinyt tapahtua. Utelias poika oli työntänyt kätensä imuriin, jonka kova imu sai aikaan ikävän näköistä jälkeä.

– Käänsin päätäni kuullessani hänen huutonsa ja kiskaisin pistokkeen irti. Hän oli onnistunut laittamaan peukalonsa Dysonin sisään, jossa harjakset pyörivät hullulla nopeudella, äiti kirjoittaa päivityksessään.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaalan henkilökunnan mukaan pojan vammat saattavat olla vakavammat kuin päällepäin näyttää. Äidin kertoman mukaan neljännen asteen palovammojen lisäksi imuri saattoi aiheuttaa lapselle jännevamman, joka voi tulevaisuudessa edellyttää kirurgisia toimenpiteitä, jopa ihonsiirtoa.

– Ole kiltti, äläkä päästä lapsiasi imurin lähelle! Puhuttuani sairaanhoitajan kanssa hän kertoi, kuinka yleisiä tämän kaltaiset palovammat ovat ja ymmärsin, että: A) En ole maailman huonoin äiti... B) Emme ole ensimmäiset, emmekä taatusti viimeiset, äiti varoittaa.

Lähde: Popsugar

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.