Äidin tatuointiin lipsahti kirjoitusvirhe – ruotsalaisvanhemmat muuttivat lapsensa nimen: "Se on parempi"

Ruotsalaisvanhemmat päättivät muuttaa lapsen nimen, kun tatuointi meni pieleen.

Yllä olevalla videolla asiaa kasvotatuoinneista.

Johanna Giselhäll Sandström pyysi kyrkhultilaista tatuoijaa ikuistamaan lastensa nimet, Nova ja Kevin, iholleen, kertoo ruotsalainen Blekinge Lans Tidning. Tapauksesta on uutoisoinut myös muun muassa Independent.

Sanström kertoo tatuointitaiteilijan piirtäneen luonnoksen, ja koska tämä ei kysynyt kirjoitusasusta mitään, ei äiti ajatellut asiaa sen kummemmin.

"Luulin pyörtyväni"

Tatuoijalta kotiin saavuttuaan Sandström kuitenkin havaitsi, että iholla luki Kevinin sijaan Kelvin, vaikka äiti oli saanut nähdä luonnoksen ennen tatuoimista. 

Tajuttuaan virheen äiti purskahti itkuun.

– Sydämeni pysähtyi, ja luulin pyörtyväni, Sandström kertoi Blekinge Lans Tidning -lehdelle. 

Nainen meni takaisin tatuoijan luo, joka nauroi ja sanoi, ettei voinut tehdä muuta kuin palauttaa rahat.

"Siitä tuli ainutlaatuinen"

Ymmärrettyään, että tatuoinnin poistoon tarvittaisiin useita käyntikertoja, Sandström ja hänen miehensä päättivätkin vaihtaa poikansa nimen.

– En ollut koskaan aiemmin kuullut nimeä Kelvin, äiti kertoo.

– Ajattelin asiaa, ja ymmärsin, ettei kenelläkään muulla ole tätä nimeä. Siitä tuli ainutlaatuinen. Nyt olemme sitä mieltä, että se on parempi kuin Kevin.

Pikkupoika oli tapahtumien aikaan vasta 2-vuotias, joten tämä ei juuri kiinnittänyt nimenmuutokseen huomiota. Nykyään viisivuotiaalla Kelvinillä on pikkusisko Freja. Äiti lupaa tarkistaa tatuointiluonnoksen "10 000" kertaa ennen kuin tatuoi tytön nimen iholleen.

***

Tatuointeja otetaan muotivillitysten mukana 12:44

Lue myös:

    Uusimmat