Mainos

Äidin rehelliseen päivitykseen seksistä voivat muutkin vanhemmat samaistua: "Naurakaa elämälle tai ette selviydy"

Äitibloggari paljasti, millaisen muutoksen seksielämä on kokenyt äitiyden myötä.

Kristy Kemp, 26, on kahden taaperon äiti ja kirjoittaa suositulle Breastfeeding Mama Talk -sivustolle. Hiljattain Kemp päätti avautua monen vanhemman päänvaivasta: milloin ja miten harrastaa seksiä lapsiperheessä?

Kemp kertoo päivityksessään, kuinka haasteellista vanhempien on tikistää päivien sekaan hieman omaa aikaa. Hän paljastaakin, kuinka pariskunta yritti parhaansa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

–  Me (minä) ruokin perheen, pesin lapset, harjasin heidän hampaansa, laitoin yöpuvut heidän ylleen ja peittelin heidät sänkyyn aikaisin. Juoksin makuuhuoneeseen, sammutin Blippin (lastenohjelma) ja laitoin romanttista musiikkia soimaan. Löysin 2-vuotiaan synttäreiltä jääneen sytkärin, ja sytytin pölyn peitossa olevat kynttilät. Yritin olla seksikäs jättäen huomiotta synnytyksen jälkeisen alastoman vartaloni, jolle yhteiskunta nyrpistelee nenäänsä, Kempi kirjoittaa.

Äiti kertoo, että hän meni miehensä kanssa suihkuun, joka muuttui jatkuvasti kylmemmäksi, sillä lapset olivat jo käyttäneet suurimman osan lämpimästä vedestä. Intohimoisen suutelun lomassa pariskunta oli kuulevinaan lastensa huutoja aina puolen minuutin välein.

Suutelu keskeytyi, kun asentoa parantaessaan Kemp astui parkaisun päästäneen leludelfiinin päälle.

Lue myös toisen bloggarin tilitys seksistä pikkulapsiarjen keskellä:  Äiti hehkutti pikaseksiä – sai aikaan karmean somemyrskyn

– Samalla, kun yritämme epätoivoisesti pitää tunnelmaa yllä, tajuamme allamme olevat lelukirjaimet... Ne ovat ympäröineet meidät... Lopulta me repeämme kumpikin, ja seksikäs tunnelma katoaa. Palaamme parhaat ystävät -tilaan nauraen niin kovaa, että saamme hädin tuskin henkeä. Päätämme ottaa hassun kuvan muistaaksemme, että vanhemmuus on hullu reissu, Kemp kirjoittaa.

Kemp haluaa tarinansa avulla muistuttaa muita vanhempia siitä, että ilman naurua ei kukaan vanhempi suoriudu tehtävästään.

– Naurakaa elämälle tai ette selviydy, äiti kehottaa.

Päivityksen alle on tullut lukuisia kommentteja, joissa vanhemmat kertovat samaistuvansa Kempin tarinaan.

***

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.