Äidin motkotus turvakaukalosta saattoi pelastaa vauvan hengen: "Hän ei edes herännyt"

10:41

Sairaanhoitajana työskentelevä yhdysvaltalaisäiti jakoi Facebookissa julkaisun, joka alleviivaa, että autoilevien vanhempien on syytä kiinnittää tarkkaan huomiota kyydissä olevien lastensa turvallisuuteen.

Videolla ohjeet turvaistuimen oikeoppiseen käyttämiseen.

Rebecca Tagaro Boyer oli palaamassa äitiyslomaltaan ja luotti William-vauvansa aviomiehensä huomaan. Huolehtiva äiti pyysi miestään päivittämään väliaikatietoja päivän sujumisesta.

– Iltapäiväkahden aikaan sain viestin kauppamatkalla olevalta mieheltäni. Nalkuttava vaimo sisälläni käski korjata turvakaukalossa istuvan Williamin asentoa: kaukalon turvavyöt olivat liian löysällä ja ne oli asetettu aivan liian alas, Rebecca kirjoittaa.

– Tunnen aviomieheni ja tiedän, että hän nauroi minulle silmiään pyöritellen ennen kuin kiristi turvavöitä ja asetti ne kohdilleen.

Tukevasti kiinnitetty vauva nukkui läpi onnettomuuden


Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

Silmien pyörittelylle ei ollut aihetta. Vartti viestittelyn jälkeen Rebeccan puhelin soi. Paniikissa oleva mies kertoi joutuneensa auto-onnettomuuteen. Mies ja vauva olivat kunnossa, mutta auto oli mennyt lunastuskuntoon.

Rebecca kuitenkin muistuttaa, että auto on korvattavissa, lapsi ei.

– Pieni rakas nyyttini oli kiinnitetty turvakaukaloonsa niin hyvin, että hän ei edes herännyt, vaan jatkoi nokosiaan, Rebecca kirjoittaa.

Autoa ajaneelle miehelle ei käynyt yhtä hyvin: hänen jalkansa murtui kolmesta kohtaa ja hänen varpaansa menivät sijoiltaan.

Säikähdyksellä selvinnyt Rebecca muistuttaa päivityksessään, että turvallisuusasioista nalkutus kannattaa. Turvallisten autonsa ja turvakaukalonsa lisäksi äiti kiittelee miestään, joka otti vaimonsa neuvot todesta.

– Hän on viimein todistanut, että hän todella kuuntelee nalkutustani!

"Nalkutus" on välittämistä

Päivitys on kerännyt sosiaalisessa mediassa huomiota ja kiitosta. Facebook-päivitys on tähän mennessä kerännyt yli 12 000 reaktiota ja 32 000 jakoa.

– Miksi edes maksaa itsensä kipeäksi turvaistuimesta, jota ei edes käytä oikeaoppisesti?!!? Lopetetaan yleisestikin kutsumasta äitejä nalkuttajiksi. Teemme sen siksi, että rakastamme lapsiamme, kommentoi eräs äiti päivitystä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja