Mainos

Äidin järkyttävä varoitus: Suosittu nettitemppu oli viedä 8-vuotiaan pojan hengen

Äiti haluaa varoittaa kaikki vanhempia ja lapsia vaarasta, joka suosittujen nettitemppujen tekemisessä piilee. Yksi video oli maksaa hänen poikansa hengen. 

Viime marraskuussa videopalvelu YouTubeen ladattu Crazy Fire Trick -video on noussut suureen suosioon etenkin nuorten ja lasten keskuudessa. Tällä lähes miljoonayleisön saaneella videolla nuoret sytyttävät kätensä hetkeksi palamaan käsidesin avulla. Juuri kun tuli on syttynyt, nuoret sammuttavat liekit puhaltamalla.


Hulluksi tulitempuksi kutsuttu temppu voi aiheuttaa vakaviakin vammoja, jos tulen antaa palaa käsissä liian pitkään. 8-vuotiaalla James DiTuccinilla ja hänen äidillään on tästä omakohtaista kokemusta.

Pojan äiti julkaisi viime viikolla Facebookissa varoituksen kyseisen tempun vaarallisuudesta. Se oli maksaa hänen poikansa hengen.

Kolmannes kehosta palovammojen peitossa

Kaikki sai alkunsa, kun poika päätti kokeilla netistä löytämäänsä temppua yhdessä veljensä ja serkkunsa kanssa. Mutta sen sijaan, että hän olisi sytyttänyt vain kätensä palamaan, hänen koko yläruumiinsa syttyi liekkeihin kohtalokkain seurauksin. 

–  Juuri kun luulin jokaisen lapsen olevan nukkumassa, he päättivät yrittää sitä. He kaatoivat Jamesin paitan käsihuuhdetta ja sytyttivät sen tuleen. Se leimahti liekkeihin ja poltti hänet todella pahasti, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka pojan veli ja serkku saivat palon sammumaan nopeasti, tempun yrittäminen jätti pojalle pitkäaikaisia kipuja. 

Äiti kertoo, että temppuvideon vuoksi hänen poikansa kärsii nyt toisen asteen palovammoista, jotka peittävät hänen rintansa, vatsansa, jalkansa ja kätensä. DiTuccinin arvion mukaan noin kolmannes pojan kehosta on palovammojen peitossa. 

Julkaisullaan äiti haluaa muistuttaa kaikkia vanhempia ja lapsia netissä leviävän videon vaaralisuudesta. Tempun yrittäminen ei tee kenestäkään ”coolia”, se on ainoastaan hengenvaarallista.

–  Minun poikani on elävä todiste siitä, mitä voi tapahtua, jos teet tämänkaltaisia asioita, äiti muistuttaa.

Lähteet: WcvbIjr 

***Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.