Mainos

Isä varoittaa: Lamppu lapsen sängyn vieressä voi olla todellinen vaara – "tämä olisi voinut päättyä paljon pahemmin"

Isä haluaa varoittaa kaikkia vanhempia sen jälkeen, kun hänen kuusivuotias tyttärensä oli kuolla pöytälampun sytyttämään tulipaloon. 

Isä Matt Whewell julkaisi Facebookissa tarinan kammottavasta tilanteesta, joka oli maksaa hänen 6-vuotiaan Brooque-Rae-tyttärensä hengen. Tyttö oli potkaissut unissaan sängyn vieressä ollutta lamppua, joka oli lopulta pudonnut tytön sänkyyn. Perheen epäonneksi lamppu oli mennyt päälle ja alkanut kuumentua kohtalokkain seurauksin.

– Kun lamppu oli lämmennyt, se alkoi sulattaa peittoa luoden hänen ympärilleen eräänlaisen tappavan makuupussin. Hän heräsi jalkojen poltteeseen ja ymmärsi pian sängyn olevan tulessa samalla, kun hän oli jumissa sotkussa, joka oli hänen oma peittonsa, Whewell selittää postauksessaan.

Pelkkä lampun sammuttaminen ei riitä

Whewell on kiitollinen siitä, että hän heräsi palamisen hajuun ja ehti pelastaa tyttärensä hengen.

– On ihme, että heräsin palavan muovin hajuun ja hän heräsi ennen kuin ehti tapahtua mitään pahempaa. Tämä olisi voinut päättyä paljon pahemmin, jos ajoitus olisi ollut erilainen, isä toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isän jakamat kuvat todistavat, kuinka pahaa jälkeä sänkyyn pudonnut lamppu oli oikein saanut aikaan. Sulaneen peiton lisäksi kuumentunut lamppu oli tehnyt patjaan suuren reiän.

Whewell ja hänen vaimonsa haluavat nyt varoittaa kaikkia vanhempia tästä vaarasta, jonka viattomalta tuntuva lamppu voi aiheuttaa. Sen sijaan, että valot vain katkaistaisiin, vanhemmat kehottavat irrottamaan lamput seinästä turvallisuuden varmistamiseksi.

Video: Tulipalo voi monesti olla todella pienestä kiinni. 

 Lähde: Goodtoknow 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.