Mainos

Ahmad vaihtoi nimensä Tinderissä – huikea vaikutus!

Naisten tapaaminen ei ole Ahmadin mukaan ollut hänelle vaikeaa, mutta Tinderin käyttö on ollut pettymys: mies sai kuusi matchia kahdessa viikossa.

Miten tärkeä seurustelukumppanisi nimi on sinulle? Minkä nimisen henkilön kanssa et seurustelisi?

Voisi luulla, että nimi on ihmissuhteissa melko yhdentekevä, mutta totuus on toinen. Mies nimeltä Ahmad kertoo kokemuksistaan reddit.comissa.

– Olen ihan hyvännäköinen mies, atleettinen, itsevarma ja ulospäinsuuntautunut, mies kuvailee itseään.

Naisten tapaaminen ei ole Ahmadin mukaan ollut hänelle vaikeaa, mutta Tinderin käyttö on ollut pettymys: mies sai kuusi matchia kahdessa viikossa, ja nämäkin johtivat vain kahteen parin sanan keskusteluun.

– Eilen keskustelin aiheesta huonetoverini kanssa, ja hän ehdotti, että Lähi-idästä oleva nimeni voisi olla syy vähäisille kontakteille. Joten tein pienen kokeen. Vaihdoin nimeni Ahmadista Nickiksi.

Ahmad ei muuttanut mitään muita tietoja profiilissaan. Nimen vaihtamisen jälkeen hän vastasi ”kyllä” kaikkiin kuviin, joita Tinder hänelle tarjosi.

– Ja katsokaa: menossa on neljäs päivä ja minulla on jo 28 matchia. Se on surullista… Mutta, hitot. Olen Nick ja jatkan eteenpäin!

Ahmadin tarinaa kommentoineet kertovat kuulleensa vastaavia tarinoita esimerkiksi siitä, miten nimi vaikeuttaa työnsaantia.

Video: Ei ole helppoa lähestyä naisia yöelämässäkään...

Lähde: Reddit.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.