Mainos

Vaimo löysi miehensä Tinder-profiilin – teki siihen pieniä muutoksia

Tinder-sovelluksessa törmää jos jonkinlaiseen yrittäjään. Ikävintä on silloin, jos törmää sovelluksessa varattuun mieheen – etenkin, jos mies on oma.

Mike-niminen mies jäi aikamoiseen kiipeliin, kun hänen vaimonsa päätti ilmeisesti suorittaa tutkimuksia miehensä puhelimella. Vaimo löysikin ikäväksi yllätyksekseen miehensä Tinder-sovelluksen.

Sen sijaan, että nainen olisi tehnyt jotain itsestäänselvää, kuten poistanut sovelluksen tai alkanut raivota miehelleen, hän päätti tehdä jotain ovelampaa. Vaimo kirjoitti Miken profiilikuvauksen uusiksi, jotta mahdollisille Tinder-pareille ei jäisi epäselväksi, millaisen miehen kanssa he ovat tekemisissä.

"Hei, nimeni on Mike. Olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta. Minulla on pieni penis, jossa on sukupuolitauti. Vaimoni löysi profiilini, jos et tajunnut, enkä tiedä vielä, että hän on juuri nyt puhelimessa yhden tyttöni kanssa, ja jättää minut. Olen kusipää, joka ei ole kiinnostunut muista kuin itsestään. Olen puhunut ja pettänyt niin kauan. Älä sure, jos en muista nimeäsi, koska lähetän samaa yleisluontoista p**kaa kaikille teille tytöille. Ole hyvä ja lähetä vapaasti vihapostia!"

Vaimon koston nerokkuus piilee siinä, ettei kukaan tarkasta omia profiileitaan. On siis hyvinkin luultavaa, ettei Mikella ollut mitään aavistusta, mitä oli meneillään, kun hän kenties alkoi saada outoja viestejä Tinder-matcheiltaan tai he lakkasivat viestittelemästä hänelle kokonaan.

Kuvakaappaus Miken Tinder-profiilista jaettiin Reddit-sivustolla, jossa se keräsi suuren suosion. Koston mahdollisesta laittomuudesta huolimatta kommentoijat olivat enemmän kuin iloisia petturimiehelle langetetusta rangaistuksesta.

Lähde: Someecards

***

0:47

2:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.