Adele siirtää esiintymisiään – vetäytyy lepuuttamaan ääntään

Artisti Adele joutuu siirtämään 20 Las Vegasin konserttiaan sairastelunsa vuoksi. 

Artisti Adele, 35, joutuu lykkäämään Las Vegasin esiintymisiään, sillä hän aikoo pitää laulutaukoa.

– Valitettavasti joudun keskeyttämään Vegasin residenssini. Olin sairas viimeisen etapin lopussa ja koko tauon ajan, Adele kertoi Instagram-julkaisussaan 27. helmikuuta.

Laulaja ei kertomansa mukaan ehtinyt palautua täyteen kuntoon terveytensä puolesta ennen keikkojen jatkamista. Sairastelu on verottanut hänen ääntänsä, ja lääkäri määräsi hänet lepoon. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Adele siirtää viiden jäljellä olevan viikonlopun esiintymisiään Las Vegasissa: 1.–2.3., 8.–9.3., 15.–16.3., 22.–23.3. ja 29.–30.3. Uudet päivämäärät kerrotaan heti, kun ne ovat tiedossa. Hänellä on jäljellä vielä 20 Las Vegasin keikkaa. 

– Rakastan teitä, kaipaan teitä kuin hullu ja olen pahoillani harmista, Adele kirjoitti julkaisunsa yhteyteen.

Daily Mailin mukaan Adele oli äskettäin selittänyt tilaansa yleisölle konsertissaan Las Vegasissa. Hän kertoi tuolloin, ettei ollut nukkunut hyvin ja että hänen rintakehänsä on tulessa. Laulaja kertoi menevänsä lepäämään heti kyseisen keikan jälkeen. 

Adele jatkoi kuitenkin laulamista, mutta hörppi kuumaa vettä ja hunajaa rauhoittaakseen kurkkuaan. 

Laulajalla on ollut aiemminkin haasteita äänensä kanssa, sillä hänen äänihuulensa leikattiin verenvuodon vuoksi marraskuussa 2011. Lisäksi kesäkuussa 2017 hän perui Wembley Stadiumin konserttinsa Lontoossa vaurioituneiden äänihuultensa takia. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat