Mainos

Adam, 5, joutui moottoripyörän yliajamaksi suojatiellä keskellä päivää – Äiti: "Olen aivan shokissa"

Espoolainen Nora Suad, 25, sai eilen puhelun, jota kaikki vanhemmat pelkäävät.

Suadin viisivuotias Adam-poikansa oli joutunut rajuun onnettomuuteen keskellä päivää Suvelassa Espoossa, ja tarvitsi akuutisti sairaalahoitoa.

– Pojan isä oli neljän jälkeen hakenut Adamin päiväkodista ja tarkoitus oli, että he menisivät kauppaan. He olivat suojatiellä kävelemässä tien toiselle puolelle, kun jostain ajoi moottoripyörä suoraan poikani päälle. Hän lensi useita metrejä iskun voimasta, Suad kuvailee kauhunhetkiä MTV Uutisille.

Suad uumoilee, että moottoripyöräilijä ajoi reilua ylinopeutta taajama-alueella.

– Moottoripyörä tuli niin kovaa vauhtia, ettei kumpikaan heistä edes huomannut sitä ennen kuin isku jo tuli. Moottoripyöräilijä ei jäänyt paikalle, vaan kaasutti tiehensä, hän jatkaa.

"Itkuinen ja peloissaan"

Paikalle kutsuttiin välittömästi sekä ambulanssi että poliisit. Pieni loukkaantunut poika kuljetettiin Jorvin sairaalaan, jossa häntä tutkittiin tarkoin.

Poika on hoidossa edelleen.

– Murtumia ei onneksi tullut, mutta hänen oikeaan jalkaansa tuli avohaava ja myös päähän tuli haava iskusta. Vielä tänään tehdään ultraäänitutkimus, koska Adam ei pysty seisomaan eikä istumaan kunnolla, koko viime yön sairaalassa poikansa rinnalla sairaalassa ollut Suad kertoo.

Suadin mukaan Adam on tapauksesta erittäin järkyttynyt.

– Poikani on peloissaan, hyvin itkuinen eikä suostu syömään. Hän säpsähti hereille useasti viime yönä, huolestunut Suad jatkaa.

Silminnäkijä otti yhteyttä

Suad lisäsi Facebook-sivuille tapauksesta tuoreeltaan kuvauksen. Hän on jo nyt saanut mahdolliselta silminnäkijältä yhteydenoton.

– Hän väitti olleensa paikan päällä. Hänen mukaansa skootteri olisi ollut oranssi, ja kuski normaalia isokokoisempi ja päällä sinisen ja beigen sävyinen tuulitakki.

Suad ei ole vielä ehtinyt viedä tietoja eteenpäin poliisille. Hän  kuitenkin toivoo, että poliisi saisi pian tekijän vastuuseen. 

– Hän ajoi suojatiellä kävelleen pojan yli ja lähti karkuun. Olen aivan shokissa tästä, en ole saanut itsekään nukuttua, Suad kuvailee järkyttyneenä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.