Mainos

Äiti tyrmistyi – 7-vuotiaalle tehtiin hengenvaarallinen pila Helsingin rautatieasemalla

Äiti kertoo tyrmistyneensä teinipojan ajattelemattomasta pilasta, jonka kohteeksi hänen 7-vuotias poikansa joutui eilen iltapäivällä Helsingin päärautatieasemalla.

Äiti kertoo MTV:lle, miten hän kiirehti puoli viiden maissa junaan potkulautailevan poikansa kanssa. Yhtäkkiä joku painoi vauhdissa olleen pojan laudan jarrua.

– Oli senteistä kiinni ja kiitos lapsen kypärän, että pikku pojalla on edelleen etuhampaat ja ehjä kallo, äiti kirjoitti tapauksesta Facebookissa.

Äiti katsoo, että tapauksessa oli mukana järjetön määrä onnea.

– Olimme juuri juoksemassa junaan ja poikani tuli muutaman metrin perässäni skuutillaan. Käännyin juuri sillä hetkellä katsomaan, kun tämä sattui ja sain otettua hänestä kiinni sillä lailla, että hän löi vain ohimonsa maahan, Heli-äiti kertoo MTV Uutisille.

Tapahtuma-aikaan oli ympärillä runsaasti ihmisiä, jotka äidin mukaan huomasivat tapahtuneen oikeastaan vasta kun se oli ohi.

– Kauhea ryminähän siitä tuli, kun siinä kaaduttiin. Sivullisia tuli auttamaan ja yhdessä siinä ihmeteltiin, miten joku voi tehdä näin. Ja pojalleni jäi tästä tilanteesta kyllä pelko, hän ihmetteli kovasti, miksi joku tekee tällaista.

"Heitä nauratti kovasti"

Sairaanhoitajana työskentelevä äiti arvioi pojan saaneen turmassa aivotärähdyksen.

– Hän oli illalla hyvin pahoinvoiva. Yöllä herättelin häntä muutamaan otteeseen varmuuden vuoksi, tällä hetkellä hän voi hyvin.

Äiti ei ole tehnyt tapauksesta rikosilmoitusta, koska hän ei ehtinyt näkemään tekijää tarpeeksi tarkkaan. Äidin arvion mukaan tekijä oli noin 15-16-vuotias poika, jonka seurassa oli kolme samanikäistä tyttöä.

– Tekijää oli mahdoton tunnistaa. Heillä oli leit kaulassa ja oma arvioni oli, että he olivat menossa Weekend-festareille. He juoksivat siitä niin nopeasti ohi ja katosivat väkijoukkoon.

Heli-äiti kertoo tapauksesta, jotta tekijä mahdollisesti tunnistaisi itsensä ja tajuaisi tekonsa vaarallisuuden.

– Toivoisin, että he tajuaisivat kyseessä olleen hengenvaarallinen pila. Ainakin tuntui, että he tekivät sen pilana, heitä tämä nauratti kovasti.

– Mutta tässä oli katastrofin ainekset, kun pienelle lapselle tehdään tällaista. Nyt selvittiin vain sillä, että vaatteet on riekaleina ja pää kumahti maahan.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.