"Aasian Arnold Schwarzenegger" – tällä miehellä on maailmankuulu 8-pack

"Aasian Arnold Schwarzenegger" Chul Soon on tullut kuuluisaksi lihastensa vuoksi.

Tavanomaisesti vatsalihaksia kuvataan sanalla sixpack, mutta se ei Chul Soonille riitä.

Videolla eteläkorealaista miestä kuvataan "Instagramin kuuluisimmaksi" 8-packin omistajaksi. Ystäviensä keskuudessa häntä tituleerataan myös "Aasian Arnold Schwarzeneggeriksi".

– Ennen, kun olin hoikka, minua kohdeltiin epäkunnioittavasti. Ihmiset katsoivat minua alaspäin, kun menin kauppaan palauttamaan tavaroita, autoin muita tai puhuin heille, mies kuvaa.

Nyt tilanne on aivan erilainen. Soon kiittää lihaksiaan saamastaan kunnioituksesta.

– Koska korealaiset pitävät hoikista vartaloista, kehoni näyttää heistä erilaiselta tai oudolta. Euroopassa tai Yhdysvalloissa ihmiset kehuvat kehoani sanomalla "upea keho" tai "seksikäs keho", Soon sanoo.

Moni fani luonnollisesti haluaa Soonin kanssa kuviin. Tyttöystävä Su Jeong Kimin mukaan Soonin saama huomio aiheuttaa joskus mustasukkaisuutta: Soonia huomioidaan julkisilla paikoilla paljon.

Haluaa jatkaa kehonrakennusta vielä kymmenen vuotta

Aiemmin Soon teki 3000 vatsalihasliikettä päivässä. Nykyisin hän on vähentänyt istumaannousuja, ja keskittyy syömään hyvin.

Soonin smoothie

  1. Paistettua kanaa
  2. Banaania 
  3. Appelsiinimehua
  4. Soseuta ja juo!

– Tiedän, että on joitain ammattimaisia kehonrakentajia, jotka käyttävät laillisia streoideja. Olen nähnyt niitä paljon muissa maissa, mutta tuskin yhtään Koreassa, Soon sanoo.

– Minusta pitkäaikainen treenaaminen on tehokkaampaa.

Soon on voittanut jo monia palkintoja, ja haluaa jatkaa samaa harrastusta vielä kymmenen vuotta. Hän haluaisi myös laajentaa treenibisnestään, johon kuuluu kuntosaleja ja ruokailuohjeita.

Himottaako oma 8-pack? Testaa nämä:



Lähde: AOP

Lue myös:

    Uusimmat