Tähän väitettyyn penkkitulokseen ani harva mieskään yltää – kehonrakentaja teki järisyttävän muodonmuutoksen: "Rakastan kurvikkaan tytön lihaksiani"

180 kiloa penkkipunnerruksessa on tulos, johon monet miespuoliset kuntosalitreenaajat eivät vuosien uutterasta työstäkään huolimatta koskaan yllä. Sen verran tosielämän "She-Hulkiksi" kutsuttu alankomaalainen kehonrakentajanainen Jackie Koorn väitetysti penkkaa.

She-Hulk eli Hulktar tunnetaan jättimäisenä fiktiivisenä sankarittarena sarjakuvista ja sarjoista. Jackie Koorn on sen sijaan tosielämän She-Hulkiksi kutsuttu kehonrakentaja, joka on muutamassa vuodessa kasvattanut kokoaan suurenmoisesti.

Kun Koorn ei pystynyt vuonna 2020 koronaviruspandemian puhjettua jatkamaan aiempaa suosikkiajanvietettään, potkunyrkkeilyä, hän alkoi satsata kehonrakennukseen. Koorn painoi tuona vuonna 70 kiloa, mutta tätä nykyä alankomaalaisnaisella on massaa 159 kiloa, siis peräti 89 kiloa enemmän. 

– Haluan tuoda markkinoille jotain uutta. Kutsun sitä kurvikkaaksi lihakseksi, koska haluan säilyttää naiselliset muotoni, mutta haluan myös, että minulla on lihaksia terveellisellä, hyvällä tavalla, Koorn sanoi South West News Servicelle.

Koorn, joka on sanojensa mukaan ollut aina kiinnostunut fitnessistä, varttui urheilullisessa perheessä ja harrasti jo lapsena useita lajeja, judoa, jalkapalloa ja uintia. 

– Meille opetettiin aina, että jos haluat jotain, sinun täytyy tehdä töitä sen eteen, Koorn kertoi ja sanoi noudattaneensa ohjenuoraa kovassa uurastuksessaan kroppansa eteen.

New York Postin artikkelissa julkaistujen lukujen mukaan Koorn pystyy penkkipunnertamaan järisyttävät 400 paunaa eli noin 180 kiloa. Jalkaprässissä hän yltää jopa 450 kiloon, ja naisen maastavetotulokseksi kirjataan 150 kiloa.

Resepti lihaksiin

Mutta millaista Koornin työ kroppansa saavuttamiseksi on ollut? Hän kiteyttää lihasten kasvattamisen reseptiksi "hyvän ruoan ja painojen nostamisen".

Turvallisuusalan yrityksen omistava Koorn murkinoi päivässä muun muassa kahdeksan kananmunaa: kaksi aamiaisella raejuuston ja granolan kera, sen jälkeen identtinen samanlainen aamupala, myöhemmin kaksi munaa lounaaksi kanan kanssa ja viimeisenä annoksena kaksi munaa päivällisellä vihannesten kyljessä.

– Pudottaessani painoa tällä hetkellä syön 2 200 (kilo)kaloria päivässä. Kun rakennan lihasta, syön noin 3 200.

"Sinua kutsutaan lihavaksi, rumaksi, tyhmäksi, transseksuaaliksi..."

Koorn luonnehtii tuntevansa itsensä "vahvaksi ja valtavaksi". Hän haluaa edistää Instagramissa kehopositiivisuutta.

– Rakastan luonnollisia, kurvikkaan tytön lihaksiani.

Koorn ei anna hänelle tulevan törkypalautteenkaan estää häntä omalla tiellään.

– Sinua kutsutaan lihavaksi, rumaksi, tyhmäksi, transseksuaaliksi, naiselliseksi mieheksi, sinua syytetään syntholin käytöstä, mutta mikään ei pysäytä minua. Tämä on kurvikasta lihasta luonnonmukaisesti, ja teen tätä omalla tavallani, ainutlaatuisena itsenäni, kehonrakentaja sanoi ja painotti, ettei anna negatiiviselle ajattelulle valtaa.

0:59
Katso myös: Rajua rääkkiä – näin kehonrakentaja Timo Naapila treenasi kuusinkertaisen Mr. Olympian Dorian Yatesin opissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja