"En yritä olla inspiroiva" – kädettömän ja jalattoman naisen treenisessiosta tuli somesensaatio

Lindsayn treenivideosta tuli välitön hitti. – Ihmiset ovat kutsuneet minua inspiroivaksi koko ikäni, nainen kommentoi.

Lindsay Hilton treenaa CrossFit-lajia. Eräällä tunnilla naisen treenistä tehtiin video, josta tuli välitön hitti. Hiltonin treenitarmo ja taito tekivät katsojiin suuren vaikutuksen. 30-vuotias Hilton syntyi ilman raajoja.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Hilton ei ole antanut olosuhteidensa hidastaa itseään. Hän pelaa rugbya ja harrastaa myös CrossFit-treenejä.

– Ihmiset ovat kutsuneet minua inspiroivaksi koko ikäni. Ajattelen vain, tiedätkö, minä vain teen jokapäiväisiä aktiviteettejani. Koska olen ollut samanlainen koko elämäni ajan, en näe itseäni erilaisena kuin muut. En yritä olla inspiroiva. Yritän tehdä asioita, joista nautin ja jotka haastavat minut, Hilton kuvasi Washington Post -lehdelle.

CrossFitissä Hilton on joutunut kehittämään uusia tapoja esimerkiksi vetää leukaa ilman käsiä. Apunaan hän käyttää velcro-tarranauhaa. Naisen treenivideo levisi useisiin medioihin, jotka kertoivat hänen tarinansa. 

Hiltonin mukaan suureen suosioon nousseen treenivideon tärkein tarkoitus ei ole kannustaa laiskoja liikkujia salille. Hän haluaisi auttaa kaltaisiaan treenaajia tajuamaan, että lajeja voi muokata niin, että niiden harrastaminen on kaikenlaisista vammoista huolimatta mahdollista.


***


Työpistejumpalla keskivartalo kuosiin tehokkaasti – muutamassa minuutissa! 0:49

Lue myös:

    Uusimmat