Ällistyttävä muodonmuutos massamonsteriksi: Langanlaihaa poikaa kiusattiin nuorena – "Korean Arnoldilla" on nyt epäluonnollisen kokoiset hauikset

Hwang Chul-soon, 36, oli teini-iässään langanlaiha poika. Hän on sittemmin tehnyt häkellyttävän muodonmuutoksen "Korean Arnoldiksi".

Chul-soonia kiusattiin ja halveksuttiin nuoruudessa hänen laihasta vartalostaan. Korealainen päätti tehdä asialle jotain ja käytti saamiaan ikäviä kommentteja polttoaineena. Hän suuntasi punttisalille ja alkoi takoa lihaa kroppaan hurjaa tahtia. 

– Nyt kun olen paljon isompi, ihmiset kohtelevat minua kunnioittavammin, Chul-soon on sanonut.

178-senttinen Chul-soon oli vielä parikymppisenä 57-kiloinen, mutta hän on sittemmin nostanut painonsa 100 kilon kerhoon ja saanut kehonrakennuslegenda Arnold Schwarzeneggeria mukailevan lempinimen "Korean Arnold". Chul-soonin hauikset ovat tätä nykyä epäluonnollisen kokoiset, ja hän on silti äärimmäisen tiukassa kunnossa. 

Chul-soonin hämmästyttävä kasvuvauhti on herättänyt vuosien varrella alan piireissä laajalti epäilyjä dopingin käytöstä. Useita dopingtestejä läpäissyt Chul-soon on kuitenkin väittänyt tiukasti olevansa liikkeellä puhtain keinoin. Instagramissa hän on iskenyt joihinkin kuviinsa aihetunnistetta #fullnatty eli täysin naturaali.

– Steroidien käyttäminen auttaisi luultavasti kasvamaan isommaksi ja saamaan isommat lihakset, mutta se ei auta tasapainoilussa kunnon kanssa, erityisesti jos on heikko fysiikka. Uskon, että paljon parempia tuloksia saa, jos tekee töitä pitkän tähtäimen suunnitelmalla kuin että vain käyttäisi steroideja, Chul-soon on sanonut.

Korealainen nojaa kovan työn nimiin. Hän on kannustanut ihmisiä jatkamaan treenaamista "tasaisesti, vähä vähältä, askel askeleelta, kunnes näette muutokset ja saatte kropan, jonka olette aina halunneet".

– Kaikki, mitä tarvitset, on paikka treenille, aika ja peilli, Chul-soon on linjannut teeseiksi.

Vähemmän vatsoja, enemmän kunnollista syömistä

Chul-soon teki ensialkuun treenatessaan 3 000 vatsalihasliikettä päivässä. Vaikka vatsassa koreili 8-pack, korealainen huomasi, ettei hän saanut suuremmin massaa. Opiskeltuaan kehonrakennusta hän on sittemmin käyttänyt "vähemmän aikaa vatsojen tekemiseen ja enemmän aikaa kunnolliseen syömiseen".

Chul-soon aterioi sanojensa mukaan joka kolmas tunti. Yksittäinen ateria painaa noin 200 grammaa, ja Chul-soon saattaa syödä kanaa reilusti päälle kilon päivässä.

Myös Chul-soonin treeniohjelma on mennyt nuoruuden vatsojen takomisesta uusiksi: Chul-soon on myöhemmin satsannut raskaisiin perusliikkeisiin, treenaten useita lihasryhmiä samalla kertaa.

Repertuaariin ovat kuuluneet korealaisen suosikkiliikkeisiin lukeutuvat maastavedot, kyykyt, penkkipunnerrukset ja leuanvedot, vaikka Chul-soon on pitänyt myös eristäviä liikkeitä ohjelmassaan.


Menestystä

Hurjasta koostaan ja tiukasta kropastaan ihailtu Chul-soon ei ole jäänyt paistattelemaan pelkässä somesuosiossa, vaan hänet on nähty lukuisia kertoja kehonrakennuskisoissakin. Ensi kertaa Chul-soon kilpaili vuonna 2009 arvostetuissa Musclemania-mestaruuskisoissa ja sijoittui kevytsarjassa toiseksi.

Vuonna 2010 Cul-soon juhli kevytsarjassa jo voittoa, ja seuraavaksi vuodeksi hän hyppäsi raskaaseen sarjaan. 2012 Chul-soon nappasi Musclemaniassa ensimmäisen raskaan sarjan voittonsa, ja voitot ovat sittemmin saaneet jatkoa.

Chul-soon on kiertänyt maailmaa, ja takavuosina hän kerskaili vielä naisillaankin. 

– Minulla on monia rakastajia. En voi olla kenenkään omaisuutta. Kuulun kaikille, korealainen laukoi vuonna 2014.

Kaksi vuotta myöhemmin korealainen jätti kuitenkin ilmeisesti tämän filosofian taakseen tavattuaan nykyisen tyttöystävänsä Kim Su-jeongin salilla.

Kim vakuuttui kookkaasta miehestä ensisilmäyksellä.

– Hänen täydellinen kroppansa ja kuntonsa oli todella vaikuttava ja hän näytti mieheltä, jota olin etsinyt. Se olin minä, joka kysyi häntä ensiksi ulos, Kim on sanonut.

Menestystä kisalavoilla, ihailua ja rakkautta. Paitsi Hwang Chul-soonin kropassa myös miehen koko elämässä on tapahtunut vuosien varrella valtava muutos.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja