90 päivää morsiamena -tähti jakoi pysäyttävän uutisen – vakavasti sairas lapsi joutui sairaalaan: "Pikkunuha voi olla tappava pienille"

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Katso videolta: Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista

90 päivää morsiamena -ohjelman Deavan Cleggin syöpää sairastava lapsi joutui yllättäen sairaalaan.

90 päivää morsiamena -ohjelmasta tunnetun yhdysvaltalaisen Deavan Cleggin 3-vuotias lapsi Taeyang sairastaa leukemiaa. Clegg julkaisi Instagram-tilillään sunnuntaina 20. marraskuuta päivityksen, jossa kertoi kemoterapiaa läpikäyvän lapsensa joutuneen sairaalaan korkean kuumeen takia. Tämän takia Cleggin mukaan sairaalaan saapumisen jälkeiset hetket olivat kriittiset.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En tavallisesti jaa tällaisia valokuvia. Mutta tämä on tämän todellisen elämän todellisuus. Me emme ole rikkaita, emme ole kuuluisia, olemme tavallisia ihmisiä, jotka tekivät televisio-ohjelmaa kolme vuotta sitten. Tämä on todellisuutemme lapsen syövän kanssa, Clegg kirjoitti päivityksessään. 

Cleggin mukaan teho-osastolla todettiin sunnuntaina, että lapsi tarvitsisi uuden verensiirron, vaikka oli saanut sellaisen vain muutamaa päivää aikaisemmin. 

– Ajatus siitä, että jos en olisi tuonut häntä (tänne) ja hän ei olisi ehkä herännyt aamulla, vainoaa minua. Flunssakauden ollessa päällä tämä on muistutus siitä, että on pysyttävä hygieenisinä sekä turvassa. Peskää käsiänne, käyttäkää maskia jos mahdollista ja pyydän, jos olette sairaana pysytelkää sängyssä, Clegg kirjoittaa. 

– Pikkunuha voi olla tappava pienille. 

Päivityksessään Clegg kertoo niin ikään, että hänen poikansa vointi on kohentunut verensiirron myötä. Lasta pidetään sairaalassa vielä tovin tarkkailussa, mutta Clegg kertoo toivovansa, että he voivat pian palata kotiin. 

Taeyang on Cleggin ja tämän ex-miehen, eteläkorealaisen Jihoon Leen yhteinen lapsi. Clegg vahvisti toukokuussa entisen parin saaneen avioeronsa päätökseen. Niin ikään toukokuussa Clegg kertoi, että hänen lapsensa sairastaa leukemiaa. 

Cleggilla on myös vanhempi lapsi edellisestä parisuhteestaan ja hiljattain syntynyt vauva nykyisen kumppaninsa Topher Parkin kanssa. Clegg ja Lee nähtiin 90 päivää morsiamena: Maailmalla -sarjan ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella. 

Lue myös:

    Uusimmat