Bond-tyttö Olga Kurylenko parani koronaviruksesta – näin hän kuvailee oireitaan

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Quantum of Solace -elokuvasta tuttu Olga Kurylenko kuvailee Instagramissa, millaisia oireita koronavirus hänelle aiheutti.

Ukrainalaissyntyinen malli ja näyttelijä Olga Kurylenko kertoi viime viikolla Instagram-tilillään sairastuneensa koronavirukseen.

James Bond -elokuvien saagaan kuuluvan Quantum of Solace -elokuvan Bond-tyttönä tunnetuksi tullut Kurylenko kertoo nyt Instagram-tilillä parantuneensa koronasta. 

Sunnuntaina Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Kurylenko, 40, istuu kiikkutuolissa hengityssuoja kasvoillaan takkatulen äärellä poikansa kanssa ja toivotti seuraajilleen hyvää äitienpäivää.

– Olen toipunut täysin, hän kirjoittaa ja kuvailee sitten myös oireita, joita maailmalla kulovalkean tavoin leviävä virus aiheutti.

– Noin yhden viikon ajan oloni oli melko huono ja olin enimmäkseen sängyssä ja nukuin. Kuume oli korkea ja päänsärky kova, Lontoossa asuva Kurylenko kuvailee.

Aiemmin Bond-tyttö kertoi Instagram-seuraajilleen, että kuume oli noussut korkeimmillaan lähes 39 asteeseen.

Tuoreessa päivityksessään Kurylenko kertoo, että toisella viikolla kuume laski, mutta olo oli silti hyvin väsynyt ja uutena oireeni ilmeni kevyttä yskää.

– Toisen viikon lopulla tunsin oloni jo hyväksi. Yskä on melkein kokonaan poissa. Yskää on vielä aamuisin, mutta päivällä se on poissa, Kurylenko jatkaa ja korostaa olevansa kunnossa.

– Nyt nautin tästä ajasta ja vietän aikaa poikani kanssa.

Hän kertoi aiemmin Instagramissa, että tauti vahvistettiin koronavirukseksi testin avulla ja sanoi, etteivät lääkärit määränneet hänelle lääkkeitä tautiin. Sen sijaan hän kertoi nauttineensa erilaisia vitamiinivalmisteita, vaikka myöntää, etteivät ne suoraan auta koronavirukseen.

Koronavirustartunnoistaan ovat kertoneet avoimesti myös muun muassa näyttelijät Tom Hanks ja Idris Elba. Hanks ja tämän puoliso Rita Wilson pääsivät viime viikolla pois sairaalahoidosta Australiassa.

Myös Hanks kertoi pari päivää kotiutumisensa jälkeen sosiaalisen median välityksellä faneilleen oireistaan.

– Hei tyypit. Positiivisia uutisia. Viikko positiivisesta testistä ja eristyksissä olemisesta, oireet ovat suunnilleen samat. Ei kuumetta, mutta heikko olo. Kotityöt aiheuttavat sen, että joudut mennä ottamaan päiväunet sohvalle, hän kertoi Instagramissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja