Mainos

9 selvää merkkiä: Näistä tiedät, että lemmikkisi on oikea ”mammankoira”

On olemassa kahdenlaisia koiranomistajia; omistajia ja omistajia, jotka kohtelevat lemmikkiään kuin pientä lasta. Seuraavat merkit paljastavat, että kuulut selvästi jälkimmäiseen ryhmään.

Kuinka moni seuraavista kohdista pitää paikkansa sinun ja lemmikkisi kohdalla? (Ole rehellinen, taatusti aika moni.)

1. Et koskaan pääse kylpyhuoneeseen yksin

Mammankoirat (tai iskänkoirat) haluavat jakaa kanssasi kaiken mahdollisen ajan – myös ne kaikkein yksityisimmätkin hetket. Voit yrittää sulkea vessan oven, mutta tästä seuraa taatusti oven raapimista ja sydäntäsärkevää uikutusta. Tämä voi olla toisinaan raivostuttaa, mutta tarkemmin ajateltuna reilua. Seuraathan sinäkin heidän tarpeillaan käymistä joka päivä.

2. Auton takapenkki on koirasi valtakuntaa

Aina kun olet tarjoamassa ystävillesi kyytiä, heitä odottaa sama näky; auton takapenkki on täynnä koiran leluja, luita ja peittoja. Ja koirankarvoja. Jos ystäväsi tai perheenjäsenesi joutuvat toistumiseen raivaamaan itselleen tilaa koirasi valloittamalta takapenkiltä, koirasi saattaa olla todellinen mammankoira.

3. Sinua tarkkaillaan jatkuvasti

Jos koirat ovat erityisen kiintyneitä omistajiinsa, ne tarkkailevat heitä jatkuvasti silloinkin, kun niillä on muuta meneillään. Mammankoiran tunnistaa hyvin siitä, että kesken intensiivisimmänkin leikin ne pysähtyvät ja luovat sinuun tiukan katsekontaktin. Varo vain, koiraltasi ei jää mikään huomaamatta! 

4. Vain sinä kelpaat leikkeihin

Vaikka mammankoiran veisi koirapuistoon tai muuhun kiinnostavaan aktiviteettiin, muiden koirien tai ihmisten kanssa leikkimisen sijaan se pysyy tiukasti vierelläsi. Kuulostaako tutulta?

5. He valtaavat sänkysi joka yö

Mammankoirat eivät ainoastaan saa nukkua sängyssä, vaan ne valtaavat siitä suuren tilan. Sängyn likaantumisesta ja lemmikkin epämiellyttävästä aamuhengityksestä huolimatta rakastat herätä koira kainalossasi.

6. Ne rakastavat syliäsi

Vaikka mammankoira pitää lenkkeilystä, enemmän kuin mitään se rakastaa kuitenkin syliäsi. Pienen koiran pitäminen sylissä voi olla isoon koiraan verrattuna huomattavasti helpompaa, mutta jos koirasi on lellitty, pidät sitä sylissäsi sen koosta riippumatta.

7. Kotiintulo saa ne sekoamaan

Lähes kaikki koirat ottavat kotiin saapuvat omistajansa vastaan innolla, mutta jos koirasi ilostuu näkemisestäsi niin paljon, ettei se näytä pysyvän kuvitelluissa housuissaan, kyseessä on todellinen mammankoira.

8. Kenkäsi ovat niiden suosikkileluja

Jos koirasi on erityisen kiintynyt sinuun, se rakastaa taatusti myös asioita, jotka tuoksuvat sinulta. Jos löydät koirasi sängystä jatkuvasti kenkiäsi, se on varma merkki kiintymyksestä.

9. Niiden lempipaikka on kiinni kyljessäsi

Vaikka kotisi olisi täynnä ihanan pehmeitä paikkoja, joihin koirasi pystyisi käpertymään, ne etsiytyvät aina aivan kiinni kylkeesi. Jos koira saisi itse päättää, se ei olisi koskaan yli käsivarren mitan päässä omistajastaan.

Lähde: Simplemost

***

8:14

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.