88-vuotias kaatui pihassaan – roskakuskin toiminta sulattaa sydämet: "Hän huolehtii äidistä niin hyvin..."

1:51
Auto-onnettomuus järkytti pikkutyttöä – tämä palomieskaksikko rauhoitti lapsen nerokkaalla tavalla!

Vanhan asiakkaansa kaatumisen nähnyt roskakuski päätti varmistaa, ettei 88-vuotias nainen enää koskaan joutuisi kokemaan samanlaista haveria. Kuski ehti auttaa asiakastaan "salaa" melkein vuoden, ennen kuin hänen hyvyytensä tuli muiden tietoon. 

Roskakuskin toiminta kerää huomiota Yhdysvaltain Missourissa. Billy Shelby oli tehnyt hyvää työtä asiakkaansa vuoksi jo useta kuukausia, kun "narahti" toiminnastaan.

Näki 88-vuotiaan kaatuvan ja halusi auttaa

Billy ajaa roska-autoa alueella, jolla asukkaiden täytyy itse työntää pihassaan oleva roska-astia tien viereen roska-autoa varten. Tammikuussa 2019 Billy näki, miten 88-vuotias Opal Zucca kaatui raahatessaan roskistaan takaisin pihaansa, kertoo Yahoo.

Billy päätti auttaa. Kuukausien ajan hän nousi autosta reittinsä varrella viedäkseen Opalin roskapöntön takaisin tämän talolle, jotta naisen ei itse tarvinnut tehdä sitä.

Tuo roska-astian takaisin, halaa ja kehuu

Billyn jatkuva auttelu tallentui myös Opalin asunnon ovikameraan lokakuussa. Videolla Billy tuo roska-astian takaisin, halaa Opalia ja kehuu tämän hiuksia.

Opalin tytär Colette Kingston päätti näyttää maailmalle, miten ihana avustaja hänen äidillään on.

– Tammikuussa äitini kaatui yrittäessään viedä roskia pihatietään pitkin. Hän loukkasi itsensä. Tämä jätehuollon herrasmies oli paikalla, kun kaatuminen tapahtui. Siitä asti mies on tuonut roskapöntön takaisin äitiä varten, Colette kuvaa.

– Tässä mies auttaa äitiä tänään. Hän huolehtii äidistä niin hyvin.


Billy päätyi uutisiin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Minä oikeasti vain pidän ihmisistä"

Kun tallenne levisi sosiaaliseen mediaan, Billystä tuli sankari. Vaatimaton mies kertoi haastattelussa vain halunneensa varmistaa, ettei Opal enää kaadu roskapönttöään raahatessaan.

– Minä oikeasti vain pidän ihmisistä, Billy totesi haastattelussa.

Miehen mukaan nainen odottaa jo hänen tapaamistaan, ja Billystäkin on ihanaa tavata Opalia. Kaksikko nauraa ja juttelee aina kohdatessaan.

– Uskon, että hymyt ovat tarttuvia, hän vinkkaa.

"Voin olla paras mahdollinen ihminen ja auttaa toista ihmistä"

Billy pääsi lopulta tapaamaan myös Coletten ja kuulemaan tämän kiitokset. Nauravainen mies on ottanut saamansa huomion nöyränä vastaan.

– Minä ajan roska-autoa. Siinä se. Mutta voin silti olla paras mahdollinen ihminen ja auttaa toista ihmistä. Uskon hyvään energiaan. Jos annat sitä, saat sitä todennäköisesti takaisinkin, Billy sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja