83-vuotias kukkaistyttö varasti show’n lapsenlapsensa häissä: Huikea kuva kiteyttää oleellisen – "Elämä on liian lyhyt negatiivisuuden vatvomiseen"

Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit 7:43
Tässä ovat vuoden 2019 häätrendit! Huomenta Suomen vieraana häämessutuottaja Paula Kirvesmäki ja yrittäjä Henna Koste.

Hilpeä 83-vuotias kukkaistyttö varasti huomion lapsenlapsensa häissä, kertoo muun muassa uutissivusto Fox News.

Video: Huomenta Suomessa keskusteltiin vuoden 2019 häätrendeistä.

Hääseremonia on tunteikas tilaisuus. Ensin juhlavieraat istuvat jännittyneinä kirkonpenkissä ja odottavat malttamattomina näkevänsä morsiamen astelemassa alttarille.

Ennen kuin seremonian toinen päätähdistä astelee parrasvaloihin, bestmanit, morsiusneidot ja kukkaistytöt antavat merkin seremonian alkamisesta.

Kukkaistyttönä nähdään tavallisesti suloinen lapsukainen, joka kerää ihastelevia huokauksia. Joskus kunnia annetaan astetta varttuneemmalle – esimerkiksi isovanhemmalle.

Brenna Kelman ja Brock Kendall menivät keväällä naimisiin. Brenna halusi isoäitinsä olevan suuressa roolissa hänen tärkeänä päivänään. Niinpä 83-vuotias toimi hääseremonian kukkaistyttönä upeassa viininpunaisessa asussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hoidin erästä pahasti sairaana ollutta vanhempaa naista, joka kertoi minulle tarinan siitä, kuinka hän oli kukkaistyttönä lapsenlapsensa häissä. Hän inspiroi minua antamaan isoäidilleni ison roolin omana hääpäivänäni, hoitajana työskentelevä Brenna kertoo HuffPostille.

Kehuja satelee niin juhlavierailta kuin some-kansaltakin

Kun morsian asteli alttarille, vanha leidi heitti kukan terälehtiä ilmaan ja otti alttarin haltuunsa kuin kokenut esiintyjä konsanaan. Ilo ja riemu välittyi niin seremoniayleisölle kuin valokuviin, jotka Thomas Felt ikuisti hääpäivänä.

– Häävieraat eivät pystyneet lopettamaan hymyilemistä, kun isoäiti käveli alttarille. Joka kerta, kun hän heitti terälehtiä ilmaan, perheemme hurrasivat kovaäänisemmin, morsian muistelee hääseremoniaansa.

Hääkuvaajan jakamat kuvat ovat saaneet osakseen paljon huomiota. Nuorekasta isoäitiä kehutaan vuolaasti.

– Tämä on niin hauska, eräs kehui ostosta

– Rakastan tätä, toinen kommentoi.

– Hän on juuri sellainen isoäiti, jollainen minäkin haluan olla, kuvan kommenteissa kehuttiin.

Myös vanhan rouvan aviomies oli näkemästään mielissään.

– Isoisä oli niin ylpeä hänestä. Hän sanoi valokuvaajalle: ”Tuo on minun kukkaistyttöni”, Kuvaaja sanoi, että hän (isoäiti) teki loistavaa työtä ja hän toteutti kuvaukset täydellisesti, morsian kertaa.

”Elämä on liian lyhyt negatiivisuuden vatvomiseen”

Brenna toivoo, että hänen iäkkään isoäitinsä elämäniloisuus inspiroi kuvan muodossa hänen lisäkseen myös muita ihmisiä.

– Olen oppinut isoäidiltäni, että elämä on liian lyhyt negatiivisuuden vatvomiseen. Onnellisuus on valinta, Brenna kiteyttää isoäidiltään saaman elämänohjeen.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat