Isoisä varasti huomion – suloinen pappa pääsi lapsenlapsensa häihin ”kukkaistytöksi”

Juhlaväki tulee taatusti muistelemaan vielä pitkään hääjuhlaa, jonka huomion keskipisteeksi nousi morsiamen sijaan hänen isoisänsä. 

Häissä kukkaistyttöjen ja -poikien rooleissa on totuttu näkemään pieniä lapsia, mutta ei 29-vuotiaan Jennifer häissä. Morsian pyysi nimittäin 85-vuotiasta isoisäänsä Stanleyta toimimaan tässä tärkeässä roolissa hänen hääjuhlissaan. 

– Meillä on todella läheiset välit. Kävelemme joka sunnuntai puistossa yhdessä, ja eräänä päivänä jutellessamme totesin, kuinka hauskaa olisi, jos hän olisi minun kukkaistyttöni, morsian kertoo idean synnystä.

Vaikka toteamus oli alun perin tarkoitettu vitsiksi, tämä erikoinen ajatus ei jättänyt morsianta rauhaan.

Maskuliininen rooli vakuutti isoisän

Morsiamen mukaan hänellä kesti jonkin aikaa, ennen kuin hän sai isoisänsäkin vakuutettua ajatuksesta. Myöskään Stanleyn vaimo, Jenniferin isoäiti ei ollut alkuun innostunut ajatuksesta.

– Hän oli huolissaan siitä, että ihmiset nauraisivat hänelle, eivät hänen kanssaan. Mutta sain vakuuteltua heidät molemmat. Kun kerroin, että tekisimme siitä enemmän maskuliinisen ja 85-vuotiaalle miehelle sopivamman, hän innostui ja oli valmis tekemään sen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isoisä harjoitteli tärkeää rooliaan morsiamen siskon kanssa ennen suurta päivää. Vaikka tilaisuutta oli harjoiteltu, jännitys kasvoi hääpäivänä niin suureksi, että isoisä unohti kaiken harjoittelemansa ja päätyi heittelemään terälehtiä vieraiden päälle kirkon käytävää pitkin kävellessään. Kaikki sujui kuitenkin hääparin mielestä täydellisesti.

– He rakastivat sitä ja jokainen nauroi. Loppuillasta ihmiset tulivat luoksemme ja sanoivat ”Isoisäsi varasti shown”, Jennifer kertoo.

Morsian kertoo olevansa erittäin kiitollinen isoisälleen, joka lähti mukaan leikkiin ja toteutti hänen hullun ideansa.

– Hän on niin antelias ja ystävällinen mies, joka välittää niin paljon. Se oli mukava hetki meille molemmille.

Näin vauhdikas ohjelmanumero nähtiin eräissä suomalaishäissä – videolta näet, miltä se näytti hääparin silmin. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja