8-vuotias poika nosti auton ja pelasti isänsä kuolemalta – "kaikki oli hänen käsissään"

Uskomattoman uroteon tehneen pojan perhe kuvailee tapahtunutta ihmeeksi, jota on vaikea ymmärtää todeksi.

Kahdeksanvuotias JT Parker oli korjaamassa autoa yhdessä isänsä kanssa, kun jotain kamalaa tapahtui. Isä oli irrottamassa akselia, kun auto yhtäkkiä putosi isän päälle. Apua ei ollut lähellä, joten pojan täytyi toimia yksin. 

– En voinut liikkua ollenkaan. Olin täysin loukussa ja sitten pyörryin. Kaikki oli hänen käsissään ja ajattelin, että se oli tässä, isä Stephen kertoo.

Mutta JT näytti, että hänessä on enemmän voimaa kuin ulospäin näyttää.

Isoisä ja täti auttoivat taivaasta

Poika ei aikaillut, vaan sääti tunkin ja painoi kahvaa alas koko 22 kilon painollaan.

– Se oli pelottavaa, en uskonut voivani nostaa autoa tunkilla ylös, mutta minun piti vain yrittää, JT kertoo tapahtuneesta.

Vartin yrittämisen jälkeen auto alkoi nousta hitaasti hänen isänsä päältä. Sen jälkeen, kun poika oli saanut auton tarpeeksi ylös, hän juoksi sisälle hakemaan veljensä ja soitti hätäkeskukseen.

– Muistan tunteneeni rauhaa. Muistan sen valkoisena ja iloisena päivänä, pilvet liikkuivat ja kaikkialla vallitsi ilo ja rauha, isä kertoo kokemuksestaan kuolemanporteilta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Isä kiidätettiin helikopterilla sairaalaan, jossa hänen ei todettu kärsivän sisäisistä vammoista. Hän selvisi kokemuksesta kolmellatoista luunmurtumalla.

Kotiuduttuaan isä laittoi poikansa nostamaan autoa uudelleen, mutta hän ei enää pystynyt siihen. Kun pojalta kysytään, mistä hänen voimansa oikein kumpusivat, hänellä on siihen yksinkertainen vastaus. Enkelit.

– Me uskomme, että isoisäni ja siskoni, jotka ovat kuolleet, auttoivat häntä, isä kertoo.

JT palkittiin rohkeasta uroteostaan East Idaho Real Heroes 2017-palkinnolla.

Lähde: FoxNews

Korjaus 8.12.17: Korjattu pojan paino.

***



Lue myös:

    Uusimmat