Mainos

17-vuotias kuoli hukkumalla hotellin lastenaltaaseen: ”Kun ihmiset alkoivat ymmärtää, että jokin oli vialla, oli jo liian myöhäistä”

Ystävien kanssa kisailu koitui lähes täysi-ikäisen miehen kohtaloksi. 

Yhdysvaltalaista Nolan Royeria voitiin kutsua varsinaiseksi seikkailijaksi; hän hyppi lentokoneista, meloi ja harrasti vuorikiipeilyä. Eräänä perjantai-iltana tämä itsensä todella tiukkoihinkin paikkoihin laittanut 17-vuotias nuori hukkui kanadalaisen hotellin lastenaltaaseen.

Nolan, hänen sisaruksensa ja muutama ystävä olivat kilpailleet siitä, kuka heistä pystyy olemaan veden alla pisimpään.

– Ja sitten Nolan ei vain noussut pintaan. Kun ihmiset alkoivat ymmärtää, että jokin oli vialla, oli jo liian myöhäistä, äiti Jodie Lonsberry kertoo.

Ensiapuhenkilökunta teki kaikkensa pelastaakseen nuoren miehen hengen, ja he saivatkin palautettua hetkeksi hänen sykkeensä. Seuraavaan aamuun mennessä Nolan oli kuitenkin jo kuollut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän oli 17, melkein 18-vuotias, ja hän kuoli lasten uima-altaaseen pelatessaan peliä, jota hän oli pelannut lukuisia kertoja aiemmin. Villeimmissä kuvitelmissanikaan en uskonut, että jotain tällaista voisi tapahtua, äiti kertoo ja lisää, ettei voi vieläkään käsittää tapahtunutta todeksi. 

Uimataito, hyvä kunto tai ikä eivät suojele vaaralta

Äiti kuvailee poikaansa kunnolliseksi pojaksi, joka ei antanut vanhemmilleen aihetta huoleen. Erittäin urheilulliselle ja maratoneja juoksevalle nuorelle oli tarjottu seuraavaksi kesäksi paikkaa laskovarjohyppyjen ohjaajana, mutta tätä tilaisuutta hän ei päässyt koskaan käyttämään. Nolanin Facebookin perustetulla muistosivulla miestä kuvaillaan hyväsydämiseksi ihmiseksi, joka levitti aina iloa ympärilleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka mikään ei voi enää tuoda Nolania takaisin, Lonsberry haluaa kertoa poikansa traagisesta tapauksesta varoittaakseen muita vanhempia tämän harmittomalta tuntuvan leikin vaaroista.

– Haluan, että ihmiset tiedostavat vaaran ja varoittavat lapsiaan. Sillä ei ole merkitystä, kuinka hyvä uimari, kuinka urheilullinen tai minkä ikäinen hän on, tämä voi tapahtua lastenaltaassa, Lonsberry toteaa.

Lähde: CBA

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.