7 merkkiä osoittavat, että mies on valmis sitoutumaan

Miehiä on joskus hankala ymmärtää, mutta onneksi on kuitenkin olemassa muutama selkeä merkkiä, jotka osoittavat miehen olevan vakavissaan kanssasi.

Muutaman merkin avulla tietää, että mies on valmis sitoutumaan.

1. Hän haluaa viettää illat kanssasi

Ilta jätkien kanssa ei enää houkuta häntä niin paljon kuin ennen. Poikaystäväsi jää mieluummin sinun kanssasi katsomaan televisiota kuin lähtee esimerkiksi baariin katsomaan jalkapallomatsia.

2. Hän viettää aikaa vanhempiesi kanssa

Tietääkö poikaystäväsi joskus vanhemmistasi jotain, mitä et ollutkaan kertonut hänelle? Se on hyvä merkki, sillä viimeistään siitä tietää miehen olevan vakavissaan, kun hän keskustelee kumppaninsa vanhempien kanssa ilman pakkoa.

3. Hän kertoo henkilökohtaisia asioita

Tiedät paljon hänellä on rahaa säästötilillään ja tiedät myös henkilökohtaisia asioita hänen lapsuudestaan ja haaveistaan.

4. Hän haluaa vanhempienne tapaavan

Kukaan mies ei halua tyttöystävänsä tapaavan vanhempiaan, jos hän ei ole vakavissaan. Jos hän haluaa teidän vanhempienne tapaavan samalla kertaa, niin silloin hän ajattelee viettävänsä kanssasi vielä useita vuosia, mahdollisesti lopun ikäänsä.

5. Hän haluaa lemmikin

Yhteisen lemmikin hankkiminen on todella selvä merkki siitä, että mies on valmis sitoutumaan.

6. Hän suunnittelee asunnon ostamista

Keskusteletteko yhteisen asunnon ostamisesta? Voisiko ollakaan enää selkeämpää merkkiä siitä, että hän on vakavissaan kanssasi.

7. Hän tekee suunnitelmia ennakkoon

Kun mies tekee suunnitelmia monta kuukautta ennakkoon, niin se tarkoittaa sitä, että hän haluaa olla kanssasi vielä kauan.

Lue myös:

    Uusimmat