7 asiaa, joita mies ajattelee seksin aikana naisen ollessa päällä

Nainen päällä -asento tarjoaa miehelle oivat näkymät sängyssä, mutta mitä ajatuksia asento herättää?

Kovasti töitä naiselta vaativa asento, nainen päällä, tarjoaa toki miehelle silmänruokaa, mutta mitä liikkuu miehen mielessä seksin aikana tuolloin? 

Näitä asioita mies ajattelee seksin aikana, kun nainen on päällä

Women's Health -sivusto listasi seitsemän asiaa, jotka voivat vilahtaa miehen mielessä, kun nainen "ratsastaa".

"Niin sanottu ratsastusasento ei tuota – tai ainakaan minulle ei tuo – kovin suurta nautintoa, jos vertaa moneen muuhun asentoon. "

Näin vastasi eräs MTV Lifestylen miesvastaajista kysyttäessä, onko nainen päällä -asento oikeasti niin nautittava kuin väitetään.

Lue lisää vastauksia: Nautitko todella seksistä, jos nainen on päällä? Miehet vastaavat

1. "Tämä on kivaa vaihtelua." Moni mies saattaa ehdottaa, että nainen kiipeää päälle, koska he ovat itse jo aivan puhki tai ovat lähellä laukeamista. Kummassakin tapauksessa miehet tarvitsevat pienen tauon, jonka naisen hyppääminen ohjaksiin heille tarjoaa. 

2. "Rinnat." Mikään muu asento ei tarjoa yhtä hyviä näkymiä naisen rintoihin.

3. "Mitä minun pitäisi tehdä käsilläni?" Kun mies on alla, vaihtoehtoja siihen, mihin kädet voisi laittaa, on liki rajattomasti. Tarratako pakaroista, koskettelisiko klitorista, tukistaisiko tukasta, vetäisikö naista lähemmäksi suudellakseen... Vaikea valinta.

4. "Voisin jäädä tähän päiviksi." Laiska seksi on parasta seksiä.

5. "Ole kiltti, älkä riko penistäni." Kun nainen on päällä, miehen mielessä on aina pieni pelko siitä, mitä tapahtuu, jos nainen liikkuukin väärään suuntaan. Yksi väärä liike, ja kipu voi olla valtava. 

6. "Olisipa minulla nyt kamera." Nainen ei aina usko sitä, mutta miehen mielestä näkymä alaviistosta on oikeasti todella imarteleva. Mies haluaa painaa kuvan näkymistä mieleensä omaa käyttöä varten...

7. "No niin, minun vuoroni taas." Paras seksisessio sisältää muutaman eri asennon, joten heti, kun nainen on valmis, kannattaa vinkata miehelle olevansa vapaa vaihtamaan vuoroja.

***

1:37

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.